Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olagś34

Stażysta mnie chce

Polecane posty

Gość Olagś34

Co wy na to. Pracuje w dobrej firmie , na dobrym , odpowiedzialnym stanowisku ,często mam zagraniczne wyjazdy, tymczasem chłopak młodszy z 10 lat ,który jest w firmie obok praktykantem podrywał mnie od dłuższego czasu , a kilka dni temu wprost poprosił mnie ,żebym pojechała z nim na wesele itp. Nadmieniam ,że jestem posiadaczką nowego auta , a on starego poloneza , czy uważacie podobnie jak ja , że ów chłopak jest bezczelny i nie ma taktu ? A przede wszystkim wstydu ?

Gość Beata211
Masz rację. olej tego gówniarza. Polonez .... pewnie mu się podobasz i chce Cię zr....ć , a do tego jeździć autkiem i awansować w hierarchii.

Gość sdifospufio
może mu się spodobałaś, trudo powiedzieć. nie ma z kim pójść na wesele i postanowił zaposic ciebie. na tym etapie trudno powiedzieć co mu chodzi po głowie.

Gość co za cieć
na poloneza to może wyrwać jakąś 16latkę, a nie 34letnie próchno, u którego tylko diamenty w głowie i luz w duupie :classic_cool:

Gość Amanda3231
Żal mi takich chłopaków , stara fura , ch... a robota na pare stów , a chcieliby mieć przy sobie ekstra laske.

Gość Olagś34
JA twierdze ,że on nie ma wstydu i tyle.

Wstydu to Ty nie masz wypisując takie pierdy. Jesteś zimną i zadufaną w sobie pindą. Na starość obudzisz się w swoim złotym zamku, pomarszczona i zgorzkniała z tęsknotą za prawdziwą miłością.

Gość Kiniadz
Myśle ,że dziewczyna dobrze myśli , po co jej taki nieudacznik ? Ktoś chciałby takiego ? Po prostu dziewczyna jest pewnie ładna , zadbana , wie czego chce , ma dobrą pracę , a z drugiej strony 20 kilku latek bez NICZEGO.

No tak, bo ona w jego wieku miała już porsche, które sama sobie kupiła. Ludzie, chyba za dużo oglądacie mody na sukces.:O

Gość pelargonlka
kobieto korzystaj z życia :D czy to ważne kurwa czy polonez czy hulajnoga:O ryćkać i tak będziecie się w hotelu;)

Gość Kiniadz
Powtarzam , chciałybyście kogoś takiego na jej miejscu ? Ja zdecydowanie nie.

Gość Olagś34
i co ja mam mu jutro powiedzieć bedziemy sie rano witać ,i znowu bedzie mnie całował po rękach ,a może i do moich rodziców poleci taki nachalny.Szybko szybko z jednej nogi, i już jest gotowy na skinienie palcem-kochaś.

Gość Magda Cielecka z14lat mlodszym
Twoje zycie twoj wybor, jesli gosc Ci sie nie podoba to w czym problem;) roznica wieku jeszcze do przejscia i wiadomo, ze nie jest jeszcze ustawiony, bo musialby miec dzianych rodzicow

Gość Olagś34
Księcia może i nie , ale faceta,który coś znaczy , który już coś osiągnął. A nie gościa bez jak wyżej niczego. Ja gdybym była facetem w życiu nie podrywałabym o wilele bogatszej od siebie.

Gość Olagś34
taki gnój z polonezem do mnie może rowerem tatusia marki UKRAINA podjedzie i bedzie sie pchał w moją bogatą rodzine

Umów sie z nim, żeby się przekonać co z niego za kochaś. Może to być miłość Twojego życia a jak nie, to podziękujesz mu za współpracę i wtedy on się odczepi.

Gość Olagś34
Czemu tak twierdzisz ? Możesz to uzasadnić ?

Nie chce mi się gadać z osobą o Twoich poglądach i sposobie traktowania innych.

Gość Olagś34
Bo nie umiesz tego niczym uzasadnić.

Gość Mam czas
słuchaj OLU kolega ma racje ty sie uwarzasz za kogoś wyższego ale to życie udawadnia że ma 34l. i z twoich postów wynika że ludzi wypłaszasz nie jestem wybredny ale nie chciałbym z tobą założyć rodziny ,a o życiu z tobą zapomne -koszmar czeka twojego przyszłego.

Gość Olagś34
No jeśli ktoś uważa ,że to normalne ,żeby kobieta utrzymywała faceta to rzeczywiście macie rację. Jeśli chcecie klepać biedę ,mieć biednego męża i 3 dzieci , a obce kraje oglądać w telewizji to ok. Ja zawsze chciałam czegoś więcej , nie wyobrażam sobie jak można np. zarabiać grosze i być niby szczęśliwym (niby bo wy to sobie wmawiacze, pocieszacie się sami) lub też nie jechać przynajmniej 2 razy w roku na urlop. To zwykle dziaowanie i wegetacja. Dalej twierdzicie ,że jesteście szczęśliwe ?

Gość Olagś34
Czyli jednak brak argumentów. To ja mam rację.

Gość Rozumiem ,że
chcesz mieć za męża biznesmena ? Przyznaje to wygodne.