Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drobineczkaqq

jak szybko rosnie niemowle?

Polecane posty

Gość drobineczkaqq

moja córka ma 6 tyg. obecnie nosi rozmiar ciuszków 62 do jakiego rozmiaru moze urosnąć za 9 miesięcy? teraz wazy 4,5 kg

Gość moja ma 8 mies
wazy 9 kg nosi rozmiar 74 Rocznik nosi rozmiar około 80 i waży mniej więcej 11 kg

Gość drobineczkaqq
pytam bo dostalam duzo ciuszków o rozmiarze 62 i musle na jak długo mi wystarczą

Gość oj na pewno nie na 9 mies.
Moja 62 nosiła ze 2 miesiące. Potem przeszłam na 68. Też każde dziecko inaczej rośnie a rozmiar rozmiarowi nie równy, ale jak ma teraz 1,5 miesiąca to myślę ze max do 4 miesiąca ponosi Ci 62 a potem już 68. (62 to inaczej rozmiar 0-3)

Gość drobineczkaqq
no zawsze te 2 miesiące to wiecej niz miesiąc. dzieki

Mój rósł bardzo "przepisowo"- rozm. 56 na miesiąc (jak urodził się miał 56 cm), rozm. 62 do 3 mca, rozm. 68 do 6, może ciut dłużej, teraz ma prawie 8 i rozmiar 74. Zwykle rozm. 0-3 to odpowiednik 62, 3-6 to 68, 6-9 74, a 9-12 to 80 cm.

Gość do ,,posmaruj se,,
autorko kiedy moje dziecko mialo 5 miesiecy mialam 2 reklamówki ubranek,czyli moment wyrosło,teraz zmieniam co 3 miesiace garderobe.. i dodam ze dziecko mialo skromnie ubranek tak na zmiane poprostu kilka sztuk.W domu i tak jest w tym co wygodne i cieple,a na wyjscia ładniejsze.przynajmniej nie wyda sie duzo kazy na ubranka! :P

Gość pit z zusu
Mój 16 miesięczny syn nadal ma niektóre ciuszki które na metce maja 62:P I jeszcze jakiś miesiąc dwa mu posłużą.

dziecko dziecku nierowne jak i rozmiar rozmiarowi :d moj jak sie urodzil w 56 sie neiw bil w 62 niektore te znie, ale do ok 2mca nosil 62/68 potem 74 aod ok pol roku nosi 80/86 atkze na pocztaku wystartowal wielki a teraz juz jest taki sobie sredni jak wszyscy i ciuszki niew yrzucam jzu dlatego ze wyrosl a dlatego ze zniszczyl :)

Gość r.80
Moj synek jak sie urodzil mial 58 cm i 3600- nosil ciuszki na 62. teraz ma 5 miesięcy i juz ma 72 cm i wazy 8,5 kg a ciuszki kupujemy na 74 i na 80. Trudno przewidziec jak bedzie rosnąc dziecko, musisz poobserwowac w jakim tempie rosnie. Nie kupuj naraz za wiele, bo okaze sie sie zalozysz tylko raz czy dwa.

Gość gość
Moj synek ma 2,5 miesiaca, wazy prawie 7 kg i nosi ciuszki 68, urodzil sie 50 cm i 3,600, wtedy w ciuszkach 56 sie topil. Teraz rosnie okolo cm na tydzien.

Gość gość
do 6 miesiecy córka rosła szybko, około 3 cm na mc...potem zwolniła zdecydowanie..... max cm na miesiąc

Gość gość
aha ciuszki ciuszkom nierówne....moja nosi zarówno body na 62 cm, jak i na 80..absurd, ale tak to jest :) ogólnie tak z perspektywy czasu radzę kupować większe, niż te opinajace i malo wygodne.....

Gość milenazdz
mój 5 miesięczny synek waży ok.10 kg i ma 76cm wzrostu, także nosi 74 i powoli 80 czyli niby 9-12m, co mnie trochę martwi bo np w smyku body są tylko do rozmiaru 86 :/ i ogólnie mam wielkoluda :)

Gość gość
Niby dziecko do roku powinno urosnąć ok 25cm. I zgadzam sie że rozmiar rozmiarowi nie równy i nie ma co patrzyć na metke. Moja ma 10mies i 69cm. I tak np w niektóre body 56 jeszcze mi sie mieści a kombinezon na 74jest już za maly. Kurtka na 68 i jeszcze ma w niej spory zapas.

Gość gość
milenazdz to szukaj większych w innym sklepie bo ja mam w domu body 92-98 i. 98-104