Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama niejadki2

niejadki - znacie to!

Polecane posty

Gość mama niejadki2

moja 20 miesięczna córeczka nic nie chce jeść , gotuję, staram się i nic, jest płacz i uciekanie nie chce obiadków i koniec, czasem mleko, danio, czasem kaszka , czasem parówka i jajecznica - a najlepiej dać jej słodycze (czego już nie robie) ręce opadają, martwię się o jej zdrowi bo kiedyś choć trochę zaczynała jeść teraz znowu bunt czy powinnam się martwić, czy to minie? czy to mormalne?

a zdajesz sobie sprawe ze ty to spowodowalas ? nie jest normalne,ze źle żywisz core ktora stala sie niejadkiem...z powietrza to sie nie bierze,moj czasami robi bunty,ale to przez moj nacisk,teraz jak syn nie zje,zabieram i daje kolejny posilek,bez przekasek-slodyczy ! slodycze sa dobre po posilku a nie przed i jako przekaski

Mój się buntuje i przy mleku, i przy kaszy, i przy obiedzie, i przy deserku. Nie daję mu ani słodyczy, ani przekąsek, nic. Tylko herbatkę do picia. A i tak z wielką biedą zje kanapkę...

Gość mialam ten problem
przez dłuższy czas :) Myslalam ze mam niejadka malego a finalnie sie okazalo ze dawalam za duzo zapychaczy . radze odstawic wszelkie: chrupki, ciasteczka, soki przecierowe oraz nie podawac zbyt wiele mleka modyfikowanego. w moim przypadku to byly klasyczne zapychacze i wygralam wojne z jedzeniem

Gość D.BillI
zlikwidować przekąski, słodkie i soki i na powietrze z nią - powinna nabrać apetytu, powodzenia!