Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ja głupia...

Naoglądałam się horrorów i teraz się boję zgasić światło...

Polecane posty

Gość ale ja głupia...

Strasznie się boję. Wiem, że te filmy to bujda ale i tak boję się iść spać. Po co mi to było? Zawsze się zabieram za oglądanie horrorów jak akurat sama w domu mam być...

Gość zgaś światło...
To już czeka.Ma owłosione masywne czarne pomarszczone łapska z długimi pazurami i tylko czeka by Cie nimi podotykać.

Gość nie dalabym tyle
obejrzyj teraz komedie romantyczna :)

Gość ale ja głupia...
Co to było? Słyszeliście?:O Takie jakby jęki i zgrzytanie.Siedzę na sedesie i to słyszę w pokoju. Słyszycie to też??

Gość Dzejkobb
Taaaaaaaaa........

Gość ale ja głupia...
hej ty podszywe, wymyśl sobie własną prowokację!

Gość ale ja głupia...
Z sedesu??😭A ja myślałam że z pokoju. Ale ja głupia...!😭

Gość OooO?
No tak. A jakie horrory oglądałaś w ogóle?

Gość ale ja głupia...
Człowiek nie może nawet z problemem się do nikogo zwrócić bo zaraz go zgnębią i obśmieją.

Gość ale ja głupia...
Zejście

Gość Mc L6ng
Autorko.Tylko spokojnie.:)To tylko Duch Bieluch.Będzie spoko.:)

Gość ale ja głupia...
zły skręt i kilka takich co to mi się walały na płytach, bo porządki w szufladzie robiłam i znalazłam

Gość OooO?
Zejście i tylko zejście? No to czego się boisz. Przecież w tym filmie zdziczałe tajemnicze istoty atakowały w jaskiniach a nie w domach. Musiałabyś być w jakiejś jaskini teraz żeby się zasadnie bać.

Gość OooO?
Albo przykładowo film pt Zły skręt.To kontynuacja "Drogi bez powrotu".To przecież też w lesie a nie w domu.:)

Gość ale ja głupia...
Och ja wcale nie muszę nigdzie schodzić, żeby się bać, mam taką wyobraźnię, że niedługo zobaczę te stwory w oświetlonym pokoju...

Gość ale ja głupia...
Ech.Masz rację.Już mi lepiej.Jednak nie do końca.Pragnę seksu:)

Gość ale ja głupia...
zły skręt to to dokładne tłumaczenie drogi bez powrotu

Gość OooO?
W takim razie zrób tak jak Ci radzą.Odwróć nadmiernie pobudzona wyobraźnię filmami grozy i obejrzyj sobie dla odmiany coś co bardzo lubisz a ma taki komediowy charakter. Może jakąś komedie romantyczna?:)Przejdzie wtedy.:)

Gość ale ja głupia...
no co ty nawet nie zasnę, chyba że sobie jakieś proszki łyknę albo co, ostatecznie zadzwonię po chłopaka żeby przyszedł do mnie. Jestem zła na siebie bo zawsze muszę się zabrać za horrory jak nikogo nie ma w domu.

Gość OooO?
Tak przypuszczałem.Tzn Drogę bez powrotu oglądałem kiedyś. Ktoś mi pisał czy opowiadat nakręcono zły skręt 2 i On niby poszedł do nas już pod tytułem zły skręt. Drogi bez powrotu oryginalnego tytułu nawet nie pamiętam. Ale film pamiętam i mocny dosyć. Troszkę mi to przypomina The Hills Have Eyes czyli Wzgórza mają oczy.Podobny koncept.

Gość OooO?
Jak uważasz:)Ale pamiętaj grunt to sobie nie wkręcać. Jak możesz to odpal jakiś przyjemny filmik. Np tak jak tu radzą komedie. Powinno mimo wszystko Cie troszkę rozluźnić.:)

Gość OooO?
Ksu Czarny Pas "Black Belt"to raczej Thriller:)

Gość ale ja głupia...
Wzgórza mają oczy też oglądałam ale to w kinie z kumpelą więc nie było tak źle. Fakt, że to na jedno kopyto robione co zły skręt (wrong turn, w oryginale)

babeczki ma ponoć czarny pas w sztukach walki :D Miał kurwa mi go pokazać i uciekła. Kolega kurwa co w tym siedzi całe życie chciał uzyskać fachową odpowiedź na temat pasa, a babeczki uciekł. Kurwa teraz zazdrosny jestem że będzie czarnym pasem dusił dziewice. Niech to chuj jebnie.

Gość ZiggI Freud.
Ja wiem co Ja tak wystraszyło.Nie chodzi o horrory i potwory.To tylko przerzucenie pierwotnej obawy o brak możliwości uprawiania seksu tej nocy z partnerem.Nie dopuszcza tego dlatego lęk przed potworami indukuje to iż rozważa teraz dzwonienie do swojego partnera by przyjechał. No wiecie o co kamann.Facet stanie po męsku w drzwiach,przytuli,pocałuje,powie "czego się boisz głupia"a potem Bara bara bara.Mader Nejczer.:classic_cool:To wszystko jasne jak słońce :classic_cool: