Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka__26

Problem. Oceńcie

Polecane posty

ale mnie rozbawiliście na początku dnia:D, autorka przechodzi samą siebie, aby utrzymać ten durnowaty temat, a wiec, jak dobrze rozumiem temat: dziewczyna wynajmuje stancje i śpi z bratem w jednym łóżku a jej chłopak na materacu, bo brat nie chce spać na materacu, chłopak się wkurza bo śpi sam a nie z dziewczyną chociaż przyjeżdża raz w miesiącu aby sobie "pobzykać' , a tu nici, idąc dalej dziewczyna nie może postawić ultimatum cwanemu bratu, bo ten poskarży się mamie i tacie i będzie draka że się puszcza w wielkim mieście, a jest to katolicka małomiasteczkowa rodzina i takie numery nie przejdą, jedynym wyjściem:P, jest wrócić do domu i wieść spokojne życie z reszta rodziny, ale musicie mieć w domu duże łóżko jak śpicie wszyscy razem:D

Gość noooooooo
kupcie sobie jeszcze jeden materac wywalcie łózko i bedzie git

Gość Majka__26
wiem, że powinnam od początku działać inaczej. Po 1 to małe mieszkanie i zawalenie połowy podłogi materacem ograniczy powierzchnie. po 2 chce pomóc młodszemu bratu i dlatego zgodziłam sie żeby u mnie mieszkal do czasu znalezienia pracy. po 3 - rodzice sa mocno za nim i wiem, że jeśli sie poskarży to będe miała awantury, że nie chcę pomagać bratu. Od mojego faceta spodziewałam się wiecej zrozumienia dla tej sytuacji.

Majka a tak wogóle mogłabys sie tak bzykac z narzeczonym, przy bracie spiącycm na materacu ?:classic_cool:

Gość sdfhjf
Majka Ty zyj przyszłoscią a nie przyszłością, ratuj związek a nie przejmujesz sie zasmarkanym bratem który skarży na Ciebie rodzicom. jak mu sie nie podoba na materacu to wywal go na zbity pysk i spokój. Ciekawe czy rodzice wiedzą że spicie razem w jednym łóżku

Gość noooooooo
jakie ograniczenie powierzchni? twoj facet bedzie dmuchał ciebie a twój brat materac. a rano twoj facet sie spuści a brat spuści powietrze z materaca. mysle ze to rozwiązanie jak znalazł na małą stancje. IKEA cie urządzi jakby co...

Gość yyyyyyyyyyyyy
a może zmieścilibyście się we tróję w tym łózku. Ty bedziesz w środku a oni po bokach, dostaną po cycku i bedą spali z uśmiechem na twarzy

Majka masz 26 lat i se jeszcze pępowiny nie odciełas??:O ja pierdykam jakbym była facetem kopnęłabym takiego dziedziucha w doope :O

Gość No właśnie,
Ciekawi mnie w tym wszystkim ten facet Majki.

Gość Klauudiaa
Nigdy bym nie pozwoliła bratu spac ze mna w łózku. Jak juz łaskawie mogłby mieszkac u mnie to na materacu oddalonym kilka metrow od mojego łozka ;) To patologia- Twoj facet, powinnien zebrac zabawki i spieprzac od waszej psychicznej rodzinki.

Gość zamota
temat zalozony na erotycznym , liczysz ze brat cie wyrucha a moze twoj facet was oboje, chyba ze oni dwaj ciebie.

Gość Majka__26
założyłam na dyskusjach ogólnych ale usunęli. Tu jest większy ruch.....i dlatego

Gość WilkSyty
moim zdaniem powinnaś zabronić nocowania facetowi na Twojej stancji. Problem z głowy

Gość Nieee ogarniam!!!
Dziewczyno, masz 26 lat i sama opłacasz swoją klitkę. Więc proszę wytłumacz ( bo nie ogarniam) co z tego, że Twój 25-letni brat pobiegnie na skargę do rodziców, bo kazałaś mu spać na materacu? Co to jakaś święta krowa, która przez większość dni wyleguje się wygodnie w łożu, a raz na czas nie może skorzystać z materaca?! To jest normalna sytuacja? Twierdzisz, że nie możesz robić tego bratu bo nie ma pracy i póki co nie miałby sie gdzie podziać...a kto mówi o wywalaniu z domu? Płacisz za mieszkanie, on tylko z twojej dobrej woli pomieszkuje u Ciebie za free więc o czym w ogóle mowa, przybywa chłopak brat wypad na materac i bez gadania, korona księciu z głowy nie spadnie. A chłopak chyba z księżyca spadł skoro się godzi na coś takiego haha nic tylko kolejny odcinek TRUDNYCH SPRAW powinni z tego nakręcić, bo nawet tam nie zawsze zdarzają się takie akcje.

Gość V-bica
Ja pitolę - 21 wiek, a ona z bratem sypia w jednym łóżku! Na miejscu Twojego narzeczonego kopnęłabym Cię w tyłek ino by zagrało... Nie wiedziałam, że są jeszcze tacy ludzie, którzy są coś takiego w stanie zaakceptować... W życiu nie położyłabym się obok brata - jeszcze spać koło niego... I może przypadkiem się ocierać o jego penisa w nocy, on o mój tyłek... Bleeeee ludzie bo zwymiotuję! Jednak dużo się słyszy w radio i telewizji i nie wszystko do człowieka dociera, ale to się dzieje na prawdę - też to, o czym pisze koleżanka! Sypia razem z bratem, narzeczony na podłodze i się dziwi, że narzeczony się buntuje. LUDZIE!!!! I jeszcze rodzice by się burzyli jakby nie chciała z bratem spać. Z jakiej ty dziewczyno rodziny pochodzisz???? Takie rzeczy, to mogły się dziać tylko w zabitej dziurami wiosce - nie uwłaczając mieszkańcom wsi... O MATYLDO !!! Spanie z bratem w jednym łóżku... No to już tylko krok... Przepraszam, bo znów mi się zbiera na wymioty...

Gość To musi byc prowo
Brat - jezeli w ogóle - to codziennie owinien spac na materacu! Aż mnie mdli

Gość Andrzej z Otwocka
Dajcie spokój dziewczynie moja żona lat 34 też śpi czasem z bratem. Jak jadę w delegację to jej pozwalam na to bo mówi, że sama to się czuje nieswojo w łóżku a czuje się bezpieczny bo to jej brat!

Gość W pomarańczowym mi do twarzy
Jeszcze się biedaczka dziwi, dlaczego jej chłopak nie potrafi zrozumieć jej sytuacji :D Autorko, ciesz się, że jeszcze nie spieprzył gdzie pieprz rośnie!!!!!!!! To jest wręcz nieiwiarygodne, że zgadzałby się na coś takiego. I błagam nie pisz, że nie możesz tego bratu robić - niby czego, że się prześpi na materacu ( a materac nie = sie podłoga), jeszcze będzie fochy strzelał w niewłasnym mieszkaniu, no błagam. Won na materac i basta.

Andrzeju z Otwocka, czy nie widzisz że Twój przykład ma się do sytuacji autorki jak piernik do wiatraka?! Co byś powiedział, gdyby żona wysłała Cię na podłogę, gdyby odwiedził ją brat i chciał u Was przenocować raz za czasu, i delikwent wpieprzyłby Ci się do łóżka, bo biedakowi twardo na materacu?!

Gość Andrzej z Otwocka
Czasem tak robi nie widzę problemu

Brat przyjeżdża i zamiast nocować na kanapce śpi smacznie z Twoją żonką w Waszym łóżku? Hahaha nooo to tylko pogratulować ;] ...Zatem może postaw się teraz w sytuacji tego biednego chłopaka, który raz na dwa miesiące przyjeżdża do dziewczyny na weekend, w nadziei że sobie pobzyka, ale niestety zostaje odesłany na podłogę, gdyż braciszek który na codzień sypia z siostrą w jej łóżku jest na tyle wygodnicki, że nie może zrobić wyjątku? Dalej nie łapiesz?

Gość świąteczny erotoman
Ahahaha, piękne, gratuluję pomysłowości.

Gość Majka__26
Przestańcie proszę pisać, że to prowokacja. Tak wyglada sytuacja. Nie jest dla mnie łatwa. Z jednej strony Mirek i rodzice, a z drugiej mój chlopak. Wiem, że jeśli wyśle Mirka na materac to będzie awantura i powie rodzicom.

Gość Marcin Podkarpacie
ale jestes kochana moge cie poznać?

Gość Drazetka
I co z tego ze im powie! Mu powinno byc glupio mowic ze sypiacie razem.

Gość Majka__26
nie. nie gmera! Po co takie głupoty piszesz. Po prostu śpimy w 1 łóżku.

Gość Marcin Podkarpacie
już sie podniecilem na sama myśl jak slizga ja po odbycie po cichu majka daj maila