Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Racjonalistka21

PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość Racjonalistka21

Po raz kolejny proszę o interpretację, i rozwianie wątpliwości. Przez ostatnie 3 cykle miałam okres co 29 cni (z tym że dzień przed okresem delikatnie, ale to nikłe ślady plamiłam ). Ostatnio dostałam okres 30 września (także okres powinnam dostać 28 października.. Współżyłam z narzeczonym 14/15/16 września (stosunek przerywany) oraz 22 października (stosunek bez zabezpieczeń, ,,od Ado Z"). 24 października załatwiając się, troszkę się przeraziłam ponieważ w śluzie (którego było sporo) była krew. Myślała, że to na okres ale przecież do okresu miałam jeszcze 4-5 dni. Do dziś nie mam okresu. Dodam,że przed planowyanym dniem okresu miałam straszne ,,zachciewajki" i ogromny apetyt, pochłaniałam wszystko co mogłam. Zawsze ok. tygodnia przed okresem bolały mnie piersi i puchły, teraz nic. Piersi lekko bolą, ale to zupełnie inaczej niż przed okresem, to jest taki delikatny ból przy dotyku. Dodam jeszcze że temp rano mam 37,0 a wieczorem 37,3 (mierzoną w pochwie), a temperaturę ciała mam normalną 36,6 (mierzoną pod pachą) - nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Ogólnie boli mnie jeszcze prawa strona brzucha, a zwłaszcza przy napinaniu czuję jak mnie coś tak kłuje. A dziś rano trochę mnie to zmartwiło, ponieważ mam problem z przeczytaniem różnych rzeczy np. teraz przy pisaniu, czytając to co pisze literki zaczynają mi się zlewać lub robi mi się mgła na oczach. Wczoraj też współżyłam z narzeczonym, i było jakoś tak inaczej, przepraszam za dobitność ale było jakoś tak jak bym miała wewnątrz wszystko wyczulone i podrażnione, przy stosunku odczuwałam na początku dyskomfort i lekkie pieczenie, tak jak pisałam jakbym miała jakieś podrażnienie.Wiem, że może wyda Wam się to śmieszne, ale chciałabym żebyście potraktowały mnie poważnie. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

możesz być w ciąży, to krwawienie które zauwazyłaś mogło być plamieniem implantacyjnym, ból brzucha, piersi i rozpulchniona w środku pochwa to też objawy wczesnej ciąż mogą być, radzę zrobić test

Gość racjonalistka21
W czwartek z rana zrobię test.... mam nadzieje, że będą dwie kreski.