Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Milena20

Komu sie akurat nudzi i ma dołek dot. samotności?

Polecane posty

ja tez na ogół mam tak jak Ty offerma :P ale wolne dni i nuda stwarzają u mnie taki dołek Z porcelany napisałaś że jesteś tu aby sie podnieść po kimś co masz dokładnie na myśli? myślałam że masz na myśli nieudany związek właśnie no ja narazie nie mam takiego problemu i chyba lepsze już singlowanie

no po nieudanym związku jestem z dziwnym facetem .... i mam dołek z lekka, to i tak już dziś lepiej się czuję niż pare dni temu a teraz siedzę w domu i jem kanapeczki z pomidorkiem :)

ja mam szanse na dziewczyne, ale też sie stresuje i martwie tym czy nam sie uda

czemu tak piszesz?, ja też tak myślałem, a tu taka niespodzianka

bo on nie chce :( zarzeka się że nigdy przenigdy nie wrócimy do siebie bo on jest uparty koniec i kropka smutno mi i teraz kolejne ponad pół roku męki :(

a nie możesz z kim innym spróbować, ja np. jestem 22 letnim prawiczkiem, nigdy nie miałem dziewczyny, i dlatego sie boje że teraz też moge stracić szanse

Skoro zarzeka sie że już nic między wami nie będzie to pewnie nie będzie ;/ współczuje, ale pociesz sie że może nie jest Ciebie wart :) jeszcze będzie żałował :P a Ty Stev bardziej na luzie do tego podchodź to Ci wyjdzie na dobre

mogłabym spróbować ale jak mam wałkować znów takie akcje to dziękuję bardzo poza tym jeszcze nie czuję się "wolna" na tyle by otworzyć się na nowego faceta, chyba musi minąć trochę ... mam nadzieję, że szybko się wyleczę a Ty co masz ze swoją za akcje?

nie umiem tak Milena, nigdy nawet nie trzymałem dziewczyny za ręke, dlatego tak sie stresuje

Oj Stev, daj spokój, w tym wieku to jeszcze normalne ;) No...a ja mam faceta i doła od wczoraj...

Gość TopStar
Nie tańczyłeś poloneza w przedszkolu czy do pary miałeś kolegę ?

ja jestem nieśmiały i ciężko mi z nią jest sie poznawać, ale ważne że jej sie spodobałem, może jakoś pomału nam zacznie sie układać

Gość A co powiesz o 30 latku
?

Gość TopStar
Tak. Ale powinieneś napisać "może pomału zacznie nam się jakoś układać"

Szkoda Stev bo to Ci tylko może przeszkadzać ale rozumiem że to nie takie łatwe, stres to wróg wszelakich przedsięwzięć ;/ ale i tak szacun że próbujesz :)

właśnie że nie tańczyłem, może w podstawówce na szkolnych zabawach, ale to sie nie liczy

Gość A co powiesz o 30 latku
W którym wieku to nie jest normalne