Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OliwiaaaaaaaaaHELP

Skurcze przez nadreaktywna macice na poczatku 14 tyg. ciazy

Polecane posty

Gość OliwiaaaaaaaaaHELP

Hej dziewczyny, mam macice nadreaktywna ( spinajaca sie lub stawiajaca jak ktos woli). Bylam z tego powodu w szpitalu 4 dni i tam pomogla mi dopiero kroplowka z nospa i zastrzyki.Na usg wszystko ladnie i ogolnie ok tylko te bole podobne do okresowych wystepujace praktycznie tylko z malymi przerwami. Po wyjsciu ze szpitala udalam sie do ginekologa i on mi wytlumaczyl ze tak moge miec przez cala ciaze, niby taka moja uroda.Nie zakazywal wspolzycia, ktorego odmawialam sobie juz poltora miesiaca, takze lekarze ze szpitala nie zakazali.Przepisal tylko w razie silnego bolu zastrzyki rozkurczowe do wykonywania przez pielegniarke.Biore nospe forte, luteine dopochwowo,magnez z wit B6, kompleks witamin matruelle i tyle.Po wyjsciu ze szpitala mialam tylko 2 dni przerwy od bolu.Czasem gdy nic mnie nie boli ( zazwyczaj poznym wieczorem) mam ochote wspolzyc ale nie mieszkam z narzeczonym, widzimy sie 1 w tygodniu. Moje libido jakby teraz wzroslo, ogolnie jednak mam obawy przez ta moja macice co do seksu mimo pozwolenia lekarzy. Doradzcie co robic...

Gość OliwiaaaaaaaaaHELP
podbijam.

Gość OliwiaaaaaaaaaHELP
czy tos tak mial i wszystko bylo ok? :/