Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukuryczak

co się dzieje??

Polecane posty

Gość kukuryczak

ide dzis na usg, ale bardzo sie boje bo moja dzidzia mało fika w brzuchu, zawsze skakała całymi dniami a teraz 2-3 dni posuchy... moze czuję ją troszkę rano, troszkę z wieczora, martwię się. ruchy są zdecydowanie słabsze, zawsze to były solidne kopniaki a teraz ledwie muśnięcia, zdarzało sie Wam tak?

Gość liliii
miałam tak w ciąży bliźniaczej z jednym dzieckiem. był gorzej odżywiany i zaczał słabnąć. wg lekarzy w ostatniej chwili zrobiono cesarkę. a w którym jestes tygodniu???

Gość butelkowamama
Hej. Moi chlopcy roznie raz byli bardziej aktywni a raz mniej, wazne ze czujesz ruchy, moze dzis malenstwo jest bardziej leniwe... wazne ze czujesz ruchy, nie martw sie, idz na badania, na pewno bedzie dobrze.

Gość Anitkoolka
spi- ty tez latasz na okraglo?

Gość kukuryczak
jestem 29 tyg, no dla mnie to różnica, bo on własnie chyba nigdy nie spi a teraz... az to niepokojące.

napewno wszystko jest w porzadku ale na wszelki wypadek idz do lekarza sprawdza tetno czy nawet zrobia usg i miejmy nadzieje sie uspokoisz :) bedzie dobrze? tylko ty badz spokojna. poloz sie spokojnie poglaszcz brzuszek zjedz cos slodkiego lub sie napij i czekaj na reakcje ma tak kazal czasem robic gin jak slabo ruchy malej czułam :)