Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwsxcde

czy mogę liczyc na zasilek dla bezrobotnych??

Polecane posty

Gość zaqwsxcde

witam zaczęlam prace w tym miesiącu a w lutym rodzę dziecko i chcę iśc na urlop macierzynski i wiem że jeśli wrócę do pracy po macierzyńskim to zostane zwolniona :( chciałabym wiedziec czy po takim czasie należy mi się zasiłek dla bezrobotnych bo to w sumie będzie 10 miesięcy pracy (łącznie z macierzyńskim) a wcześniej ( dwa lata temu) też pracowałam tylko że na okresie próbnym i nie wiem czy będzie mi wliczone te trzy miesiące okresu próbnego do tych 10 miesięcy pracy żeby miec zasiłek dla bezrobotnych ???

Gość zaqwsxcde
jesli któś zna się na tym to bardzo proszę o odpowiedź.

Gość powiem ci co mysle o tobie
Typowe myslenie Polakow w Anglii czy naleza mi sie zasilki .... Ile ty tak naprawde pracujesz ?? 2 lata wczesniej 3 miesiace teraz tylko miesiac Szok ale z ciebie leser !!! Z tego co piszesz to jestes w 4 miesiacu ciazy i ciekawe czy aplikujac o prace powiedzialas pracodawcy ze jestes w ciazy .. Napewno to ukrylas zeby dostac prace a teraz juz kombinujesz jak by tu dostac jak najwiecej zasilkow. Dowiedz sie sama co ci sie nalezy a nie czekasz tutaj na gotowa odpowiedz . Udaj sie po info ale pewno nic sie nie dowiesz bo nie znasz angielskiego. Typowe polskie buractwo w UK .

Gość Milosniczka kreskowek
liczyc zawsze mozesz,bo czymze jest zycie bez nadzei???

Gość zaqwsxcde
ale ja jestem w polsce nie w anglii :D

Ok mieszkasz w Polsce . Czyli jestes tak inteligentna ze nie wiesz gdzie zalozyc temat ze swoim pytaniem . Tutaj jest dzial : POZA POLSKA : PRACA STUDIA ZYCIE . Zaloz pytanie na dyskusja ogolna moze ktos ci odpowie . Jednak chyba lepiej zapytac sie w biurze pracy . Tam chyba pracuja osoby, ktore najlepiej wiedza co ci sie nalezy a co nie .

Gość zaqwsxcde
no to jak jest z tym zasilkim?? :)

Gość zaqwsxcde
sorry .. nie zauwazylam ze to temat: poza polską :( ale już nie będę pisac tego poraz drugi bo znowu mnie zjadą :( poszukam czegoś w necie

Gość hahahahahahahahahaha......
do "powiem ci co mysle o tobie" :D Nooo, ty tez inteligencja nie grzeszysz. Skad wyciagnelas wniosek, ze dziewczyna mieszka w Anglii? :D Wedlug ciebie swiat podzielony jest jedynie na Polske i Anglie? Innych krajow nie ma? :D

Ty hahahaha z czego sie tak smiejesz ? Zalozyła temat na dziale poza polska praca studia zycie i tu najwiecej Polakow pisze wlasnie z Anglii i ilosc tematow o zasilkach jakie tutaj zostaly zalozone jest dosc duza Zasilki to jest ulubiony temat Polakow w UK.Ja na szczescie z takimi sie nie zadaje . Jesli ktos tu zaklada temat to sugeruje innym ze mieszka za granica.

Gość hahahahahahahahahaha......
Na tym dziale nie pisza jedynie Polacy mieszkajacy w UK. Trzeba miec bardzo waskie horyzonty, aby kazdy wpis traktowac jak wpis osoby potencjalnie mieszkajacej w Anglii. I to mnie wlasnie smieszy, ta twoja ciasnota umyslowa, wpychajaca wszystkich do jednego wora :D

hahahahaha- pisz sobie co tylko chcesz mnie to obojetne co ty myslisz o mnie

Gość lejjjla
jej brocha, jak to zrobiła w polsce tak trzeba kombinowac zeby przezyc i nic samarttanizm nie pomoze tu nie mozna byc uczciwym.Kobito sluchaj jak masz wypracowane 365 dni w 18 miesiacach to bedziesz mie zasilek po maciezynskim, ale tylko w tefy jak masz caly etat na najnizsza min.

sami kombinatorzy tutaj w polsce, chca zyc za moje pieniadze, z moich podatków, zamiast sie wziac do roboty to kombinuja, jak nie ciaza to zasilek

Gość Zdiecie prawde nam powie
przed końcem macierzyńskiego nadsastaw srake i zajdż w ciąże i nastepny zasiłek i niech żydki płacą na twoje dziecko,jak zrujnowały zakłady i nie ma pracy,jest opieka marsz na sejm.

Gość grozny stefanm
spadaj cioto z tymi wrozbami tarota, zasmiecasz wszystkie tematy tylko! zaraz wyciagne czosnek i cie przegonie!!! precz czarci pomiocie!