Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rihanna170585

DZIEWCZYNY CZY FACECI WAS SZANUJĄ...

Polecane posty

jak masz taki szacunek do dziewczyn to współczuje...ty się martw lepiej by normalna dsziewczyna nie zadła ci wsadzić twojego zasmierdziałego k...w jej słodkie usta mały knypku

Gość Marcin Podkarpacie
ja szanuje nie pierdze w windzie przy niej

Gość Marcin Podkarpacie
W ramach równouprawnienia od dziś sikam na siedząco sycząc odbytem prosto w muszle ! ła mam gest

Gość Alena contortionist
Ja też uważam że powinni się wzajemnie kochać szanować i rozumieć ale niestety takie zjawisko to rzadkość 1 na 1000 więc nienawidzę nawet słyszeć o związkach i nigdy nie będę angażować się w związek. Wiem co to znaczy się zakochać ale uwierzcie moje kochania są jednodniowe i szybko mijają a jeden synek skurwiel już chciał mnie wykorzystać to go olałam i tyle.

Gość Alena contortionist
tak to był chuj nad chujami. i w ogóle nienawidzę synków to szmaciory myślą o jednym. widać to po nich mówię bo wiem mam doświadczenie z życia. pozostaje mi tylko marzyć o takiej idealnej miłości i pisać o tym powieści... wysłać jakąś;-)) tylko w moim powieściach to niekoniecznie LUDZIE się kochają...

Gość Alena contortionist
ile masz lat? bo ja 15 i jak się okaże że piszę z 25-letnią doświadczoną laską to zrobi mi się trochę wstyd....

moj mnie nie szanuje.. niby kocha a chwilami jest totalna olewka .. a jestesmy dorosli w 8letnim zwiazku..

Gość Alena contortionist
wiedziałam że mi tak powiesz. ale ja niestety mam pewną chorobę i faceci w ogóle mnie nie interesują . nie, nie jestem lesbijką.