Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewasforcedtoit

Związałam się z Arabem po tym jak przeszedł na chrześcijaństwo.

Polecane posty

Gość hewasforcedtoit

Ja nie jestem katoliczką, w ogole nie chodze do kościoła ale zmieniłam go, ochrzciłam, dalam krzyżyk, pokazałam jak sie zachować w kosciele i teraz lata tam w niedziele a czasami raz w tygodniu jeszcze, jak dzieci sie urodzą to bedzie je tam prowadzał. Najlepsze jest to że on nie rozumie polskiego ale jak go pytam co było na mszy to mówi że bardzo mu sie podobało.

Gość hewasforcedtoit
powiedziałam mu że jestem dziewicą i w to też uwierzył :P ale jest zadolony ze zmiany religii bo nie mus sie modlic 5 razy dziennie

Gość hewasforcedtoit
Jest tez zadowolony bo teraz moze wpierdziielac wieprzowine i wpiieprza ja pare raze na dzien. To juz jakas obsesja! Rano szynka ze swini, obiad kotety schabowe, kolacja- kisiel na zelatynie wieprzowej! Juz nie woem co o tym myslec, pomocy! :o

Gość hewasforcedtoit
to podszyw! mięsa nie jemy, czasem tylko kebab, żeby bylo mu miło, on może je mieso ale po kryjomu, i jest szczęśliwy w Polsce że gonimy żydow, opowiadmy sobie kawały, nie rozumiem kobiet które przechozą na muslimsot

Gość hewasforcedtoit
Hej to podszyw u gory! My wcale nie gonimy zydow! Za to on z tym miesem to juz wariuje. Je nawet na surowo! To chore! Nie woem co to za obsesja. A w kosciele siedzi coraz czesciej! Nawet przestal soe myc bo mowi ze nie ma czasu.

Gość Qen
Tak szczerze mowiac, to ja sie pomylilem w tych podszywach :D.

Gość hgfgoo
jakis nienormalny on jst ;/