Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFSDArtyk

kupiłybyście używany nocnik???

Polecane posty

Gość GFSDArtyk

Chciałam taki sedesik z fisher price ale są bardzo drogie więc pomyślałam że może używany...

Gość vdfaaa
nie kupuje się używanych nakładek ani nocników!!!

Gość kolorowoooo
przestan, kup nowy tanszy jak cie nie stac

a majtki bys sobie wziela uzywane? zastanow sie??? to najbrudniejsze cos co moze byc po kims i ty to chcesz dla własnego dziecka dla logo??? kup zwykły za 30zł

Gość zwykły za 30 zł???
dobrze się czujesz?:o zwykły, najzwyklejszy to w IKEA kosztuje 7,99zł na taki to chyba każdego stać a autorka pewnie chce kupić jakiś grający, pewnie Fisher Price ja nie kupiłabym używanego

Gość zwykły za 30 zł???
ale każdy ma Biedronkę czy inny market, a tam nocniki kosztują max 15zł więc już nie wymyślaj, że 3 dychy za najzwyklejszy nocnik to taka normalna i niska cena:O

ja ciemniaku nie napisałam najzwyklejszy tylko zwykły (ze nie firmowy) mam dzieci i nie koniecznie maja wszystko co najtansze, az tak oszczedzac nie musze ,p i wyobraz sobie ze w biedronce nie zawsze sa nocniki, ale najwazniejsze to naucz sie czytac ze zrozumieniem słonko

cod o zasady nie poniewaz nocniki s abardzo tanie i nei widze potzreby oszczedzania na uzywce ale.. w sytuacji keidy szukalam odpowiedniego nocnika dla syna ktory na zaden zwykly tanszy nocnik nie meiscil swego za pzreproszeneim dupska moze byc sie skusila na uzywany wiekszy i odpowiedni :) poza tym uzywany a uzywany, ja mam ze 4 nocniki w domu ktore nei sa ze sklepu ale tez nei byly uzywane wlasnei z tego powodu ze przynisolam do domu i okazalo sie ze jest z amaly neiwygodny itp i leza w kacie, inna sprawa to piszecie ze to najbrudniejsza zrecz ja sie z tym nie zgodze bo ta zrecz sie myje jak wszystko inne, jak wprowadzacie sie do mieszkania po kims to kibel wymieniacie zeby byl nowy i wasz tylko z powodu brudu? gdzie sie zalatwiacie jak wyjezdzacie gdzies? wynajmujecie meiszkanie itp? klozet sie myje podobnie jak nocnik, jest taka masa detergentow zabijajacych wszelkie bakterie, ze taka gadanina jest idiotyczna uwazam ze jezeli autorka ma chec zakupu jakiegos wymyslenego nocnika a nie stac ja na nowy spokojnie moze kupic uzywke ale to jej sprawa, mnie osobiscie nei zalezy na grajkach i kibelkach w miniaturze i wolalabym kupic nowy nockich za 10zl, ale gdyby sie okazaloz emoje dziecko nie bedzie korzystac z innego nocnika niz taki kibelek rozwazylabym zakup uzywki

Gość ja kupialam........
dziecku najtanszy chyba za 7 zl - i nie bylo problemu z nauka . Odkad skonczyla 16 miesiecy pieluchy poszly w odstawke - ladnie wolala siusiu i siadala na nocnik. Uwazam ze zwykly nocnik jest najlepszy na nauke. Moja kolezanka swojej corce kupila wlasnie taki z fisher price ( dziecko uwaza to za zabawke i wrzuca tam klocki )

Gość nie nie kupilabym.......
uzywanego nocnika uzywanej wanienki uzywanych butow oraz uzywanej bielizny uzywanych grzechotek

Gość a czemu nie?
Nie widze problemu. Dziecko chodzilo do żlobka sikalo na żłobkowy nocnik, bylo w szpitalu sikalo na szpitalny. Kupie używany wymyję, zdezynfekuje specjalnym plynem i w czym problem? Pewnie ze bym kupiła. ponad 100 dac za nocnik to przecież chore. Tyle ze ja bym nie kupowala FP u nas się nie sprawdził. Wzięlabym taki najzwyklejszy najprostszy a tych się po prostu nie opłaca używanych kupować bo kosztują grosze. Ale jak ci się tak ten FP podoba to myślę, ze bez problemu moze to być używka. To nie buty ktore się odksztalcają i nie da się ich wyprać, tylko nocnik!

hmm no wlasnie nie pomyslalam nawet o tym ze przeciez dziecko korzysta z uzywek w zlobku przedszkolu...

tak, wprowadzajac sie do mieszkania ktore wynajelismy wymieniłam sedes, sama bym nie usiadła tym bardziej nie posadziłabym dzieci. do szpitala bralismy swoj nocnik bo w zyyyyyyyciu nie usiadłabym na szpitalny sedes i tym bardziej nie sadzałabym dzieci. pojawily sie na rynku pieluchy wielokrotnego uzytku - kupiłabys uzywane??? to to samo .p zastanow sie nad odp bo i podpaski takie juz wymyslili .p uwazam jak - nie nie kupiłabym dodajac szczoteczki do zebow do czesania itp ponadto pytanie autorki było nie o to czy ona ma kupic tylko czy my bysmy kupiły, wiec stanowczo pisze ze nie

Gość pamand
Nie. Taki zwykły najzwyklejszy nocnik kupi się za 10 ZŁ.

Gość pamand
a wprowadzając się do mieszkania nowego, ale odkupionego oczywiście WANNA i SEDES zostałby wymieniony na nowy !

Gość u nas w szpitalu
jest zakaz przynoszenia wlasnych nocników. Tak samo w żłobku. Ty kupilas mieszkanie to sobie wymienilaś ale myślisz ze ktoś kto wynajmuje to wymienia sedes, wanne, prysznic i zlew w kuchni? Wystarczy wymyć i po problemie.

A ja kupilam uzywany taki fajny.... wymylam w plynie wyparzylam i jakos mojemu dziecku nic nie jest:)

Gość to fajnie ale
zazwyczaj nie wymieniają z kilku względów po 1 wlasn9ciciel nie zawsze się na wymianę zgadza bo co z tego ze ktoś kupi nowe jak to będzie szajs i się rozleci, a tam jest stare albo dobrej jakości. Po 2 nigdy nie wiadomo kiedy powiedzą ci zbieraj się i spadaj. Jest co prawda okres wypowiedzenia ale co ci to da? Wymienisz a po 3 miesiącach dostaniesz wypowiedzenie? Mało kto wymienia. Sporo moich znajomych wynajmuje mieszkanie i nie spotkałam się zeby ktoś wymieniał. Ja sama wynajmuje w sensie że ja wynajmuje innym a nie że od innych i nie zgodziłabym się na wymianę.

Gość wynajmujac mieszkanie
czesto nie ma opcji wymiany :P jak masz zabudowany sedes, wanne w kafelkach to watpie by ktokolwiek sie zgodzil na wymiany i remonty bez wzgl na to kto by ponosil koszt wymiany armatury, to samo z kuchnia :P w zyciu sie nie spotkalam zeby ktos przy wynajmowanym mieszkaniu wymienial sedes :D sama wynajmowalam nascie lat, teraz ja wynajmuje 3 mieszkania i ani ja nie wymienialam ani nie spotkalam nikogo z lokatorow chetnych na wymiane, trojeczka ma cos w glowie nie tak, to sie zwie mania :P

Gość to fajnie ale
No u mnie też wanna zabudowana. A lokatorzy mi się zmieniają jak rękawiczki i co? Za każdym razem nowe płytki w łazience? Jeszcze mam pod kolor zrobioną półeczkę z płytek nad wanną i obudowane lustro takie ogromne na całą ścianę. Przecież to koszt by był ogromny. Jakbym wynajmowała komuś z rodziny czy znajomym i wiedziałabym ze to na lata to bym powiedziała żeby sobie robili jak im się podoba ale obcym? A w życiu!

Ja bym nie kupiła ,bo stać mnie na nowy. Ale też nie widzę nic złego w kupieniu używanego. Nocnik używa małe dziecko, a nie jakiś pijaczyna spod sklepu :-)...Poza tym nocnik można idealnie zdezynfekować....

Gość trassszka
nie kupilabym uzywanego. mozesz mi wierzyc,ze zwykly w zupelnosci wystarczy