Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana19

Peruka Lace Wig

Polecane posty

Gość Załamana19

Witam. Niestety od pewnego czasu jestem zmuszona chodzic w peruce. Jestem zalamana poniewaz od kiedy pamietam mialam swoje piekne długie wlosy z których teraz już niestety prawie nic nie zostało ;( W tej sytuacji peruka jest jedynym rozwiązaniem.. przymierzam sie wlasnie do kupienia peruki "Lace Wig" Orientowałam sie nawet juz ile bedzie mnie kosztowac taka z włosów europejskich... I cena jest dośc wysoka.. ale mniejsza z tym.. Mam do Was pytanie czy któraś z Was może miala okazję nosić takową i moze cos na ten temat powiedziec, czy są warte swojej ceny? i czy rzeczywiśćie nie widać że to peruka tak jak twierdzą niektórzy na innych forach internetowych?? Pozdrawiam.

Gość DOBRAWKADD
Jejku czemu zadajesz takie pytania na forach?Denerwuje mnie takie coś.Po prostu wybierz sie do jakiejs kliniki i zobacz na żywo jak to wygląda.Na forach ludzie często piszą bzdury.Tu masz: http://www.handsomemen.pl/ http://www.zaprojektujswojewlosy.pl/ Obie masz na poludniu Polski wiec można w jeden dzięn odwiedzić dwie naraz.Przynajmniej były,o ile cos sie nie zmieniło.W tej drugiej można dać własne włosy do wykonania peruki i ci z nich zrobią. Jak nosisz zwykla peruke no to jasne ze to lepsza sprawa i na pewno mniej to widać niz w zwykłej peruce.Jak sie boisz o jakosc wlosow to tak jak ci mowie-kup sobie sama gdzies kucyki poscinane i daj do wykonania.Najlepsze wyjscie.

Gość Zojka34567aa
Ja nie polecam ci kupowania lace wig na allegro od posredniczek typu ORBSIK lub ZANA-STYL.Tragedia,nic gorszego w zyciu mnie nie moglo spotkac jak natrafienie na oferowane przez nie peruki.Sprowadzaja wlosy z Chin za jakies parę stowek i potem wciskaja je naiwnym ludziom za kwoty rzedu paru tysiecy zlotych.Wczesniej mialam wlosy z rokoko i nie ma porownania w jakosci!

Gość PunisherWroclaw
tak,ja tez nosze lace wig i musze ci powiedziec ze z dwojga zlego(PERUKA vs LACE WIG) ta druga wypada zdecydowanie lepiej,nawet nie ma czego porownywac,to jak niebo a ziemia :) Ja nosze takie wlosy gdyz mam lysienie plackowate,ktore teraz jest na calkowitej powierzchni glowy.

Gość nutkad
Potwierdzam to co napisala Zojka. Pojawilo sie teraz kupę "ala" firm co sprzedaja super produkt. Niestety tez sie nabralam bo chcialam mniej zaplacic. Potwierdzam, ze rokoko czyli dokladnie secondhair ma jakosc bez porownania lepsza niz mysle wiekszosc firm a do tego wcale nie sa bardzo drodzy.

Gość LeaMun
jeśli mogłabym pomóc / a sprowadziłam juz ponad 40 lace wig/ to wygooglajcie Egomorphosis i tam na górze po lewej jest zakładka Wszystko o Lace Wig Pozdrawiam,

Gość gość
Drogie Dziewczyny ostrzegam przed firma zaprojektuj swoje włosy, oni żerują na ludzkim nieszczęściu . Ja pierwszy system zamówiłam u nich za 2500 jak juz złapali klienta to następny juz kosztuje 4000, złodzieje . Zamówiłam bo nie miałam wyboru i nic nie było zgodne z ustaleniem , ani cena , ani kolor i gęstość włosow , wciskają włosy jakie akurat dostaną z Chin a opowiadają bzdury jakie to maja fabryki i jakich tkaczy , plakac sie chce :(

Gość gość
ciekawy temat bo ja tez musze miec peruke a wlasnie boje sie ze ktos mnie orznie i kupie jakis badziew .

Gość gość
Dziewczyny jeżeli macie pewnych i sprawdzonych sprzedawców- dobrej jakości lace z włosów naturalnych, oczywiście w przystępnej cenie - to bardzo proszę, podzielcie się informacją na forum.

Gość gość
Hej , Ja mam sprawdzonego dostawcę , sama mam lace wig od niego, jestem bardzo zadowolona , zdjęcia moge przesłać na maila , jeśli ktoś potrzebuje pomocy piszcie na karina20@wp. pl

Gość gość
Napisałam do Pani maila:-)

moje duszki. Od lat zajmuje się sprowadzaniem lace wig / tylko włosy dziewicze virgin/ i mam własnie jedną na sprzedaż. 55 cm / body wave/ brąz/ silk top/ ukryte węzełki/ czepek z silikonem naokoło/ Bardzo proszę o kontakt na blogu EGOMORPHOSIS / lub na maila leamun@poczta.fm pozdrawiam, Joanna

Gość Swiecaca
mam do sprzedania 2 nowe uzupełnienia częściowe z włosów europejskich, kolor ciemny brąz, długość 40cm. baza typu lace (przewiewna, mocna siateczka) z silikonem z tyłu i z boków. cena okazyjna! swiecaca@gazeta.pl

Gość gość
Witam serdecznie PILNIE SPRZEDAM od ręki nową full lace z silk topem , którą odebrałam dosłownie 15 września, niestety nie czuję się dobrze w tym kolorze, który wybrałam. Full lace wig ma świetną jakość, ostatnią nosiłam prawie 2 lata . Parametry full lace wig: - European human hair - proste, są to włosy bardzo dobrej jakości, podobne w strukturze do naszych włosów, są ciensze, bardziej lejace, satynowe i o wiele delikatniejsze w dotyku niż inne rodzaje włosów jak indian virgin, Mongolian virgin i inne. -color T4/ 30 - to znaczy że full lace ma zrobione delikatne odrosty, są bardzo malutkie , aby nadać jej naturalności, są zrobione bardzo profesjonalnie , oczywiście można ją przefarbować na kolor ciemniejszy - długośc włosów 75 cm, jest bardzo długa, ale dzięki temu można wykreować dowolną fryzurę, jaką sobie wymarzysz - gęstość jest bardzo dobrze rozplanowana od góry jest włosów mniej, na dole więcej dzięki temu, nie ma efektu hełmu na głowie - rozmiar full lace - to "s" - rodzaj siatki-koronka szwajcarska, kolor transparentny - posiada SILK TOP - kolor light - posiada baby hair - włosy mają delikatnie pocieniowane końce, poprosiłam o to specjalnie. - siateczka ma wszyte grzebienie jeden duży z przodu, jeden duży z tyłu, dwa małe po bogach - włosy były już umyte, w celu sprawdzenia jakości włosów, włosy były jednak nie noszone! Ubrane były tylko do zdjęć. Bardzo żałuję, że będę musiała je sprzedać ... Może komuś bardziej spodoba się kolor. Dodam, że były to włosy zamawiane dla mnie, więc jakośc w tej kwestii jest dla mnie pierwszorzedna. Sama noszę full lace od kliku dobrych lat, więc wiem jak rozpoznać włosy dobrej jakości. Bardzo proszę kierować zapytania na maila: kot_ori@op.pl J. K.

Gość gość
Co to za kolor? Wyślij jakieś zdjęcie i dokładne wymiary.

Gość gość
Jeżeli sytuacja nas do tego nie zmusza, a chcielibyśmy kupić sobie perukę z innych powodów i na różne okazje to polecam http://sexshop112.pl/93-peruki-erotyczne Zamówiłam u nich w kolorze blond z myślą o imprezie, ale przyznam szczerze, że tak mi się spodobała, że zdarza mi się ją ubrać w ciągu tygodnia :P

Gość gość
Dziewczyny jezeli mozna prosić, dajcie namiary skąd zamawiacie lace.

Gość zzzz

Osobiście mam bardzo dobre doświadczenia z firmą na Wiwulskiego. Duża wiedza, wysokiej jakości naturalne włosy w różnych odcieniach i kształcie. Peruka wyszła lepiej niż się spodziewałam, fryzura jest nowoczesna, zgodna z aktualnymi trendami, a nie jakaś wyjęta z lat 80 tych jak to zazwyczaj można znaleźć....Dużo konkretów o ofercie jest na peruka-sc.pl.