Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę pomócccc babci

Opaski DR Lewina=czy ktoś się się spotkał-naprawdę pomagają?

Polecane posty

Gość Chcę pomócccc babci

Witam,czy ktos się spotkal z tymi opaskami? Chcę kupić takie opaski babci,ponieważ ma problemy właśnie z kolanami.. Tylko czy to nie ejst kolejna tandetna reklama? Może ktoś się spotkał? Proszę o pomoc,to dla mnie bardzo ważne!!

Gość dzidek krępak
Tylko jeśli robisz jednoczesnie dietę doktora Dukana.

Gość Chcę pomócccc babci
Naprawdę? Czy to jakiś żart ? Ale moja babcia jest szczupła i diety jej nie potrzebne..

Gość bomam
Nie tylko widziałam , ale mam te opaski.Zrobiszbardzo mądrze jeśli kupisz babci te opaski. , ale tylko te reklamowane w telewizji. Te po kilkadziesiąt złotych to fikcja.Posłuchaj mnie ponieważ doświadczyłam na własnych kolanach.Mówię głośno wszystkim cierpiącym.......OPASKI LEWINA to wspaniały wynalazek.Zyczę zdrowie Twojej babci !

Gość qweqwrqwe
Te opaski to pic na wode, fotomontaż. A dr lewin przegrał setki procesów. :classic_cool:

Gość tamara2332
Ja kupiłam w sklepie www.tvmarket24.eu i są świetne. Jestem bardzo zadowolona a te wszystkie głupie komentarze, że nie działają to piszą osoby, które ich na oczy nie widziały. Faktycznie jeśli kupi się podróbki to nie mają magnesu w środku to nie działają. Ja kupiłam z magnesem więc działają i szczerze Polecam.

Gość 4444456
po kupnie tych opasek, moje życie zmieniło sie jak za dodknięciem różdzki czrodziejskiej. Przedtem robiłam pod siebie

Gość Decyzja należy do Ciebie
Kupiłam opaski Lewina w Mango, mnie osobiście pomagają.Chciałam mieć na zmianę i kupiłam drugi komplet w innym sklepie.Zapłaciłam duuużo taniej ale straszny szwaks- niestety podróba i wyrzuciłam.

Gość dajcie sobie spokój!!!
to jedna wielka ściema!!! nie dajcie sie nabrać!

Gość Danutaaa
To nie żadna ściema ! OPASKI DZIAŁAJĄ Pod warunkiem, że się kupi oryginalne. Ja zakupiłam na www.tvmarket24.eu i jestem zadowolona. Posiadają certyfikat i są solidnie wykonane. Śmieszą mnie opinie tych którzy nigdy ich nie używali a wypowiadają się źle ...