Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejandrooo

Była jest zazdrosna o mnie

Polecane posty

Gość alejandrooo

Jak w temacie, mówi mi że żyć bezemnie nie może a nie chce ze mną być, jest również zazdrosna prawie o wszystko. Co zrobić by wróciła? Jak ją przekonać na to byśmy znów byli parą?

Gość pseudonima
dobrze ze chociaz zazdrosna jest co masz zrobic? cholera wie ...

Gość Angelika19
A kochasz ją? chcesz z nią być? jeśli tak to jej to powiedz i jeśli jest między wami jakieś uczucie to będziecie razem... a dlaczego zerwaliście ze sobą co było tego powodem?

Gość Pozory mylą
Wiem coś o tym. Żebyś się z ręką w nocniku nie obudził. Nie każda baba to Penelopa.

Gość alejandrooo
Kocham ją Ona wie o tym, również wie że bardzo chcę z nią być. Taki moment teraz przyszedł, że nie widzimy się co dziennie tylko w weekendy. Odpowiedziała mi, że nie potrafi żyć na odległość. Daje jej czas spokojnie czekam cierpliwie, szanse nikłe ale poczekam.

Gość pseudonima
meczy sie dziewczyna

Gość alejandrooo
i co zrobić by Ona nie czuła że jestem nachalny jak w ogóle nie jestem tylko ona teraz tak to odbiera. Nie pisze z nią w ogóle, 2-3 sms'y na dzień. Jakaś recepta na to? Znacie taki przypadek? Nie rozumiem jej chwilami

Gość pseudonima
to pogadaj z nia bo niechcacy mozemy wyswiadczyc ci swoimi radami niedzwiedzia przysługe jak sie wkurza moze ma powód (a raczej napewno ma) wiec sie wypytaj jej o co chodzi

Gość pseudonima
bo moze byc tysiace powodód od błahostek po naprawde powazne ...zalezy od laski podejscia do sprawy

Gość akala
Lepiej opisz od początku jak to się zaczęło, jak wyglądało i jak się skończyło. Bo wiadomo tylko, że to był niby związek na odległość i Ty chcesz do niej wrócić. Zresztą pytanie po co?

Gość alejandrooo
zadzwonić do niej i powiedzieć jej, że za 3 tygodnie się spotkamy i pogadamy jak minie troche czasu czy to zły pomysł?

Gość Dryń Dryń
Dzwoń. Wyjaśnij, pogadaj i daj żyć :)

Gość alejandrooo
Zamin sie przeprowadziła mówiła mi bym dzwonił do niej, spoko zawsze po 19 dzwoniłem. Powiedziała mi ze ją to wkurwia bo ją kontorluje:D ciekawe jak?:D chciała to spełniałem jej wymagania:D powiedziała mi ze jest zagubiona i potrzebuje czasu:/ co mnie zaskoczyło, ale oki doszedłem do wniosku że mi też się przyda trochę czasu. Wczoraj pisalismy sms'y to zaczeła mi gadać bym dojrzał:D w maju się do niej przeprowadzam, szukam mieszkania pracy również:D i mam dojrzeć? No kurwa nie halo mi tu.

Gość alejandrooo
Ona zawsze stwarzała kłótnie o byle co co ja to olewałem i chlałem się naprawdę o coś poważnego.

Gość alejandrooo
jak bym zdradzał, kłamał czy coś to rozumiem, ale nie cholera o jakieś gówna kurwa

Gość Perełka1990
daj jakies przykłady tych kłotni

Gość pseudonima
no9 z nia sie cos dzieje a te gadki to tylko jakies bla bla...tego sie nie słuchaj cos sie dzieje ale co?

Gość Perełka1990
dla ciebie to bzdury a dla niej nie !! to jak to takie bzdury to jej ustepuj

Gość akala
A jak to z tą jej przeprowadzką? Wyprowadziła się od rodziców czy po prostu do innego miasta?

Gość pseudonima
ja nic nie ograniam z tego co on i wy piszecie słuchj jak sie czepia to znaczy ze ma powód a jaki to ona wie tylko....no cos jej przeszkadza :/ ale pewnie dopoki sama z siebie szczerze nie bedzie chciała ci powiedziec to sie pewnie dowiesz ale juz po wszystkim

Gość pseudonima
"Jak w temacie, mówi mi że żyć bezemnie nie może a nie chce ze mną być" oookkkkkkkeeejjjj??? oO

Gość alejandrooo
Np to że ma nowych znajomych to ona mysli ze jestem zazdrosny i się bede awanturował, albo jak ona siedzi u znajomych to jak ja dzownie to niby kontrola jak dzownie po coś ważnego a nie "co tam? itp" ona tak to odbiera. Ogłosiła w domu ze będa zareczyny co jak kupiłem pierścionek a ona mi ze ni chuja, zonk ze jak pierdole. Przez 4 lata jej ustępywałem w koncu sie wkurwiłem i było ładnie przez kilka dni zero odzewu. Szkołe zmieniła mieszka 120 km od rodzinnego miasta

Gość pseudonima
"Np to że ma nowych znajomych to ona mysli ze jestem zazdrosny i się bede awanturował, albo jak ona siedzi u znajomych to jak ja dzownie to niby kontrola jak dzownie po coś ważnego a nie "co tam? itp" ona tak to odbiera. Ogłosiła w domu ze będa zareczyny co jak kupiłem pierścionek a ona mi ze ni ch*ja, zonk ze jak pie**ole." uuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... a czy ona nie ma kogos na boku?

Gość Perełka1990
to ona ma uprzedzenia kopnij w sranie

Gość alejandrooo
chuj wie, nie mam tego jak sprawdzić ale takie podejrzenia mam. Wczoraj wjechałem jej na psychike bo wiem jak to zrobić to wymieniła mi trzy numery all z plusa. Ale nie bede dzwonił bo szkoda mi czasu. Całkiem nie posądziłem jej o zdrade jak wjechałem na psyche tylko bardziej o co jej dokładnie chodzi.

Gość pseudonima
"Wczoraj wjechałem jej na psychike bo wiem jak to zrobić" wow...i ona cie kocha?

Gość pseudonima
przerazajace

Gość alejandrooo
tak to nazwałem, pisałem z nią normalnie bez napięcia

Gość akala
Ja z tego wszystkiego rozumiem tylko jedno: ona sama nie wie czego chce i dlatego jest zagubiona. Ty jej więcej dajesz niż ona Tobie, a to zawsze ma ten sam koniec. Zastanawiałeś się kiedyś, co ona dla Ciebie zrobiła?

Gość alejandrooo
czasem się potrafię wkurwić bo dla niej rozbiłem rodzinę, narobiłem sobie problemów i Ona mnie zostawiła. Ciężko mi to przyjąć że tak się stało i dalej walczę. Przez te problemy nie mam nikogo bliskiego co czasem żalę się jej bo nie mam komu się wygadać, więc moim zdaniem powinna się trochę zastanowić zanim zrobi coś głupiego, bo to naprawdę boli jak tak to wszystko sobie przypomnę.