Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alejandrooo

Była jest zazdrosna o mnie

Polecane posty

Gość alejandrooo
Na prawdę sporo dla mnie zrobiła co to szanuję i napisałem do niej wczoraj po co i na co to wszystko zniszczyć. Mam podejrzenia co do jej kuzynki, że nią steruje bo jej kuzynka kasiasta w chuj robi co chce, spotyka się skim chce itp, ostatnio słyszałem ze jej kuzynka zorganizowała spotkanie z nowym i byłem chłopakiem co mnie przeraziło. w ogóle naciąga ją ta kuzynka na posunięcia które mają znaczenie jak i w przyjaźni jak i w związku. Wczoraj podgadywałem ją, że jedna osoba może to wszystko zniszczyć. Na razie Ona nie widzi to co kuzynka robi. Chciałem wczoraj przyjechać to nie bo kuzynka przyjeżdża. Wiem nie mam żadnego wpływu na to by jakoś oderwać ją od kuzynki.

Gość alejandrooo
poczekam jeszcze kilka dni może tygodni i jej powiem to ze to wszystko przez jej kuzynke się stało, bo jak ta kuzynka nie przyjezdzała tak czesto do niej to nie było zadnych problemów. Normalne spokojne zycie

Gość sds
To co ona dla Ciebie zrobiła? Najlepiej powiedz o czymś świeżym, bo początki zawsze bywają miłe a potem wszystko się wali. Żadna kobieta nie jest warta tego, żebyś rzucał dla niej rodzinę i przyjaciół.

Gość alejandrooo
Na prawdę dużo, dla mnie najmniejszy gest się liczy. Ostatnio mówiła że chce rodzine zakładać ze mną przy własnych rodzicach i tak samo o zaręczynach to ogłosiła. Potrafiła przyjechać do mnie gdy miałem problem, tak samo ja do niej.

Gość barok1
Jej kompletnie na tobie nie zależy i bawi się tobą, ale rób co chcesz. Już poniosłeś skutki tego zauroczenia. Bądź dalej na każde jej skinienie.

Gość alejandrooo
lipa jak chuj