Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy dam radę??

Mam problem! Nie wiem czy zdam maturę i czy ma to sens bym szła na studia?

Polecane posty

Gość nie wiem czy dam radę??

Jestem w ostatniej klasie technikum i boję się, bardzo się boje czy taki byle jaka dziewczyna jak ja zda maturę? czy zdobędzie tytuł technika? i czy będę mogła isc na studia by później w przyszłości zdobyc dobrą pracę. Jest jeden problem z języków obcych i przedmiotów ścisłych jestem słaba to raz a dwa mam wadę wymowy i nie wiem czy w tej sytuacji powinnam przystępowac do matury, szczególnie do matury ustnej z angielskiego

Gość DarcioSmyczyński
Olej studia, zostań certyfikowanym producentem komosy ryżowej z Ekwadoru.

Gość wada wymowy to żaden problem
spróbuj może się uda :)

jak to ktoś wczoraj na forum napisał - lepiej spróbować i żałować niż nie spróbować i żałować że się nie spróbowało - święta racja

Gość mam poglądy prawicowe
i czy będę mogła isc na studia by później w przyszłości zdobyc dobrą pracę. niestety w polsce jest mało prywatnych firm i ciężko o pracę. łatwiej jest zarejestrować firmę usługową i przeprowadzić się do bogatszego miasta

Gość kataryna869
Niunia, pracuj sama. Jak da rade to moze jakies korki?Czemu od razu zakładasz ze nie zdasz?Zle myslenie...a poza tym w razie gdyby sie noga podwinela to swiat sie nie konczy, mozna poprawic. Skoro masz wade wymowy to chyba nauczyciele wezma na to poprawke. Nie ma sie co bac naprawde