Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem komp

informatycy??!!

Polecane posty

Gość problem komp

moj komp cos psuje,cokolwiek podłacze zamienia foldery w skróty, i teraz kilka pytan z jakiego powodu tak jest?(pytam z ciekawosci) a drugie,to w aparacie na karcie wszystko jest cacy i widac a jak włoze do kompa to nie,bo sie pokazuje tylko skrót, macie pomysł jak można by zrzucic te fotki i ogólnie naprawic kompa,zeby nie psuł wsyzstkoego?

Gość kwarnik
to w aparacie na karcie wszystko jest cacy i widac a jak włoze do kompa to nie w jakim aparacie, czy chodzi o aparat na zęby a może o aparat cyfrowy lub inny jeżeli nie napiszesz konkretnie to nikt nie będzie się domyślał

Gość problem komp
w aparacie cyfrowym wkładam karte pamieci i wsyzstkie zdjecia widac,a w komputerze,jest tylko skrót folderu no i nie moge go otworzyc i prosze sie nie denerwowac,ale po co sie miałam prdukowac,jak nie wiedzialam czy ktos odpisze :)

Gość kwarnik
a jaki masz zainstalowany system w kompie ?

Gość problem komp
windows 7

Gość kwarnik
przekopiowanie fotek z cyfrówki na komp do odpowiedniego zaznaczonego folderu jest śmiesznie proste i WIN XP spokojnie z tym sobie radzi , może tak być, że WIN XP nie widzi cyfrówki i wtedy należy zainstalować sterowniki cyfrówki jeżeli nie chce przekopiwać z cyfrówki to należy poszukać taki adapter do pamięci , do tej pamięci i podłączyć za pomocą kabelka USB do kompa

Gość problem komp
ja mam adapter,słuchaj jeszcze raz, podłączam karte przez adapter no i widac folder DICM bodajze, ale to jest tylko skrot tego folderu i jest pokazane ze nie zawiera plików i nie chce sie otworzyc, i wszystko byłoby okej,gdyby nie to ze jak karte wkładam znów ponownie do aparatu to wszystkie zdjecia normalnie ogladam, od jakiegos czasu nie moge sie uporac z tym,ze wszystko co podłącze mój komputer zamienia w skróty wiec nie mozna potem tego otworzyc,nikt mi nie umie pomóc,a ja sie na tyle nie znam ;/

Gość jak tworzy tak to
wirus na 90%, miałam taka sytuację i był wir.Pózniej nawet nie otwierało zawartości dysku.

Gość kwarnik
no dobra, a na innym kompie te fotki się otwierają przy użyciu tego samego adaptera ?

Gość problem komp
o w mordeczke, ja tu odinstalowywyuje wszystko co do usb i szuka juz mi na nowo,ale widze ze bez formata sie nie obejdzie...hyhymmm :) spoko oko, chociaz mam niby antywira ;/

Gość jak tworzy tak to
bo na innym kompie może nie masz wira ,to otwiera

Gość problem komp
nie na innym tez nie bo to jest juz folder chyba walniety, a co najlepsze ze jak wrzucisz na pena folder i podłaczysz wyjmiesz i znów podłaczysz to masz skrót sam, ale jezeli wrzucisz pliki luzem,ze tak powiem bez folderu to nic sie z nimi nie dzieje

Gość problem komp
ej a po formacie było okej?

Gość problem komp
dobra słuchajcie, w ogóle np,mp3 to zadnej nie czyta mi w ogóle, pfff, ja robie formata bo widze ze nic tu po pisaniu,tylko ze mnie ciekawi kurczątko co to jest,no ale baa, musze sie obejsc... trudno taki los ciekawskiego jajca, hehe,dzieki za wszystkie odpowiedzi i dpokojnej nocki ludzie :)

Gość jak tworzy tak to
najpewniej masz wira zreszta tutaj w tym linku dokładnie tez wir.Skanuj kompa albo reinstala