Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w wiecznej depresji

W jakim kraju byście chcieli mieszkać?

Polecane posty

Gość w wiecznej depresji

Japonia :)

Gość fgfhgdgfgfvsdvsd
chorwacja

Gość abcbedede
mieszkajcie se w tej jJaponi i marynujcie się w oparach radioaktywnych, tam jest najwięcej debilek, chodzą ubrane jak lalki z pieskami w kokardkach

abcbedede Kto wie, czy tego właśnie nie zrobię, przynajmniej nie będę mieć wyrzutów sumienia, że marnuję swoje życie w tak gównianym państwie, jak to.🖐️

Gość yy...
W Polsce! W kraju, za który walczyli moi dziadkowie, w którym mamy cztery diametralnie różniące się pory roku (które usprawiedliwiają moją masę ciuchów). W kraju sarkazmu i cynizmu. Tu jest moje miejsce :)

Gość jak mozett
jak moze fascynowac anglia?? ja pierdole.. . jak cos to new zeland, autstralia.. canada, usa-niektore stany

Chciałabym mieszkać w USA, ale tam się od razu urodzić, bo wiadomo, że imigrant nigdy nie jest do końca "u siebie".

Gość jhgjhg
Jakis spokojnym ..Nie lubie tłumu jak Nowym yorku. Moze Nowa Zelandia

Gość w Niemczech
ale mój ukochany Kaliningrad, czyli dawny Królewiec też mnie korci - myślę, że jednak górują sprawy zawodowe, tak naprawdę czuję się Polką.

Chociażby pierwszy z brzegu argument... Znasz historię Japonii? Słyszałaś może o tym jak Japonia najechała Koreę? Jak Japończycy mordowali tysiące niewinnych ludzi? Jak zmuszali kobiety łącznie z małymi dziewczynkami do prostytucji?

Szczerze? Historię Japonii znam tak sobie, kulturę też znam bardzo powieszchownie, bo zwyczajnie nie chce mi się zagłębiać w te rzeczy, a przynajmniej jeszcze nie teraz. Uważam jednak, że posługiwanie się historią nie jest argumentem, bo każdy kraj w takim wypadku jest w jakiś sposób zwyrodniały i mogę znaleźć kilka haków na Twoją Koreę. Mam na myśli czasy współczesne.