Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cpp

PUP i skierowanie do pracy

Polecane posty

Gość cpp

Witam, Pani w UP przedstawiła mi ofertę pracy dot. telemarketingu. Nie wydala skierowania lecz prosiła o podpisanie się na liście potwierdzającej że poinformowała mnie o tej ofercie. Praca w telemarketingu niezbyt mi odpowiada. Czy podpisanie się na tej liście jest równoznaczne ze skierowaniem mnie do pracy? Czy mimo braku skierowania do pracy jeśli nie złoże u pracodawcy dokumentów aplikacyjnych mogę utracić status osoby bezrobotnej?

Gość moje zdanie jest takie że ...
wg mnie obowiązkowe jest tylko skierowanie a ta lista którą podpiszesz jest dla tej Pani z PUP aby mogła się wykazac przed zwierzchnikami że jakoś wam "pomaga"

Gość moje zdanie jest takie że ...
tak poza tym dlaczego od razu się nie zapytałaś tej Pani z PUP o ewentualną utratę statusu?

Gość nieeeed
skoro Ci nie dala skierownia to oznacza, ze nie muszisz tam isc,

Gość dfdffdfgfghhgjjkjk
wyluzuj, tam bedzie setki osob skierowala a dostanie moze z 5 :D

Gość eeiieienesnsns
za skierowanie do pracy posrednik nic nie zarabia a ty jestes zapisana na gielde rpacy, wiec musisz isc bo ciebie wykresla, wiec idziesz i przedstaw sie tak pracodawcy ze ciebie nei bedzie chcial do tej pracy, mow ze nie lubisz rozmawiac z ludzmi , ze slaba jestes w sprzedazy ale badz mila a jesli by ciebie wybbral to co masz do stracenia, idzesz do roboty sciemniasz i juz

A dlaczego ma najpierw przyjmować pracę a potem ściemniać w robocie? Jak jej praca nie pasuje, to niech głowy nie zawraca temu pracodawcy, ani nie marnuje jego czasu i przede wszystkim pieniędzy.

Gość werrok,nb vghjukl
a dlatego ze nie mozna odmowic propozycji pracy z urzedu debilko!! Jak jej praca telemarketerki nawet nie pasuje to niech sie wypcha i wynosi z urzedu tylko statystki taka debilka podwyzsza a robic nie ma komu!