Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionywakcji654

Ona uważa że to nic złego..

Polecane posty

Gość Zagubionywakcji654
sam nie wiem w czym rzecz.. mowi ze nie potrafi zaakceptowac niektorych moich cech.. ona moim zdaniem wymysla.. Sam wiecej pisze smsow.. moze je ograniczyc.. ale czy to cos da?

Gość Zagubionywakcji654
nie jest chomikiem zebym ja osaczal.. tylko jak ja troche oduszczam bo mowi ze ja osaczam.. to zaraz jest ze nie mam dla niej czasu itd.

Gość pseudonima
"no musisz to wyczuć czy Cie olewa czy po prostu chciała pograć na zazdrości " badz ma inne rzeczy rowniez do załatwienie i nie koniecznie chodzi olewke badz zazrodsc "ona wybiera kumpla olewając ciebie to nie jest wszystko w porządku' bo najwidoczniej z kumplem idzie sie dogadac a z tym nie oO

Gość taki jeden facet 27
" Sam wiecej pisze smsow.. moze je ograniczyc.. ale czy to cos da" zdecydowanie ogranicz ,a najlepiej nic nie pisz "mowi ze nie potrafi zaakceptowac niektorych moich cech" to już chuj jak po 1,8 miesiaca ci takie coś mowi .. Nariko panie ja mam watpliwosci czy wy dotrwacie do tego sylwestra czy przypadkiem nie spedzi go ona z kolega : ) Obla di obla da ...jak dobrze ze jestem singlem i nie mam takich durnych problemow :D:D:D POzdro i martw sie dalej

Gość pseudonima
"nie jest chomikiem zebym ja osaczal.. tylko jak ja troche oduszczam bo mowi ze ja osaczam.. to zaraz jest ze nie mam dla niej czasu" a czy tym masz jakies wlasne zycie czzy tylko ona?

Gość pseudonima
"Nariko panie ja mam watpliwosci czy wy dotrwacie do tego sylwestra czy przypadkiem nie spedzi go ona z kolega : )" a powinni bo sie nie nadaja dla siebie

Gość Zagubionywakcji654
Pozdro.. ale nie wiem czy bede sie martwil.. Bo zastanawiam sie czy jest o co..