Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalejdoskopowooo

Najlzejszy wozek

Polecane posty

Gość kalejdoskopowooo
bugaboo cameleon rzeczywiscie lekki! no ale cena.. bez przesady :)

Gość sgbdfd
dodam,ze jest możliwosc przypiecia do ramy wózka fotelika MAXI COSI ,ale trzeba kupic ,,adaptery do tego,, w komplecie jest folia przeciwdeszczowa do gondoli i druga do spacerówki.Spacróka ma odwracane siedzisko tzn.mozna wiezc dziezc dziecko przedem do siebie lub przedem do ,,swiata,, jak kto lubi :P

Gość kalejdoskopowooo
Wiecie co zauwazylam.. ze w Polsce wozki sa na prawde ciezkie i masywne na rynku - to pewnie z tego wzglegu ze zima snieg dowala. No ale ja szukam czegos do jazdy po miescie, lekkiego z wcale nie masywna gondola bo cieplo jest tu gdzie mieszkam i sniegu raczej nie ma. Ten bebe confort streety co wam pokazalam w miare mnie zadowala ale moze jednak jeszcze cos podpowiecie? Co myslicie o podwojnych kolach? (o to mi chodzi http://allegro.pl/chicco-2011-wozek-multiway-complete-barierka-i1885851772.html) czy to nie jest zbedne? mam wrazenie ze kamienie moga tuknac pomiedzy i ze to zbedna masa do wozka..

Gość kalejdoskopowooo
sgbdfd ale gdzie go mozna kupic? bo chyba nie w Polsce??

Gość pooiikjhgtyhgy
kalejdoskopowo a ty szukasz wielofunkcyjnego czy spacerowego?????

witam my mamy bebe confort streety, ten wozek jest fantastyczny i polecam wszystkim. Pokrótce: PLUSY: - lekki - składa sie do malutkich wymiarów, zmieści sie do najmniejszego bagaznika (po zlozeniu wymiary podobne do złożonego łóżeczka turystycznego) - wpina sie albo gondolke, albo spacerówke, albo fotelik samochodowy. wszystko albo przodem, albo tylem do kierunku jazdy - jak sobie zyczysz. - siedzenie rozkładane na płasko (dla mniejszych dzieci - niezbyt szeroki, wjezdza w kazde drzwi sklepowe;) MINUSY: - polecany jako wozek miejski!! z dobrymi chodnikami! ma małe kółka i na wsi lub w miescie z krzywymi chodnikami prowadziłby sie zle, nie pokojuje nierównosci powierzchni. to tyle z mojego doswiadczenia:) pozdrawiam

Gość kalejdoskopowooo
Na początek szukam gondoli ale wole żeby wózek był wielofunkcyjny (żeby można wpiąć też fotelik np)..

Gość pooiikjhgtyhgy
a zajżałaś w te linki powyżej?

ktos tam pisal o x landerze ... autorko x lander to cięzki wózek , bardzo lekki w prowadzeniu lecz do przenoszenia nie koniecznie, z gondolką wazy cos kolo 16 kg, xa model przynajmniej . aczkolwiek poza wagą nie ma innych wad, dla mie przynajmniej (jestesmy na etapie gondolki - nie wiem jak ze spacerówką )

Gość natashaaa
My z mężem postawiliśmy na wózek wielofunkcyjny i bardzo dobrze nam się sprawdza ! http://www.aroshop.pl/vulcano-c-15_3.html Jest lekki, dobrze się go prowadzi, ale największą zaletą są jego funkcje ;)

ja mam wózek jane slalom, i nie jest jakoś bardzo ciężki, ja bez problemu go podnoszę, jak szukałam wózka (ale to jakiś czas temu już było) to czytałam że chyba SYMBIO są dużo lżejsze, tak koło 7 kg, ale nie sprawdzałam osobiście, bo slalom był moim upatrzonym ;)

Gość Kokossannka
a jak tym symbio się jeździ? bo zamierzam go kupić

Gość karmelikowa
dobrze się jeździ :D wózek fajny i lekki, więc warto, kółka w porządku, wszystko spoko działą, siedzisko jest fajn bo przekładane, można wpinać fotelik na stelaż, wózek jest mały i wszędzie się mieśći.

Ja kupilam wlasnie bebe confort streety. Na razie w szafie ale jestesmy zadowoleni: lekki, latwo sie sklada i rozklada, gondola fajna itd i w dodatku udalo nam sie za grosze kupic nowy na allegro bo nikt nie licytowal :D Tez myslalam o Chicco Trio Living ale miewal slabe opinie i nie podobaly mi sie kolka.

Gość Kokossannka
no to pójdę jeszcze raz dosklepu pooglądać, mi sie te symbio bardzo podobają, tylko żeby jeszcze dobrze się sprawował, potrzebuje się dwoeidzieć tego :P

Gość wózkomania
a co myślicie o wózkach JANE?

Gość mamusska323
jane to dobre wózki, tylko nie najtańsze, ale naprawde dobrej jakości, wytrzymałe i solidne, więc warto wydać więcej bo dłużej się pojeździ, ja miałam jeden dla 2 dzieci

my mieliśmy polecam lekkie jak na wielofunkcyjne i wytrzymałe szerokie siedzisko w spacerówce i wygodne dla mamy i dziecka my mieliśmy z matrixem foteliko-gondolką

Gość mamunka
ooo to rzeczywiście lekki, ciekawe tylko keidy bedzie mozna go kupic, bo mi sie już zaczyna spieszyć:)

Gość tomkowa.
ja mam ridera jane, i jest naprawde fajny, jak któraś zechce coś wiecej wiedzieć chętnie odpowiem :)

Gość *alinka*
Tez stawiałam na lekki wózeczek - najpierw wybrałam Graco Fusio z racji wagi - niecałe 7kg ale bardziej spodobał mi się już w sklepie Symbio no i wzięłam ten - cięższy od pierwszego tylko niecałe kilo wiec w sumie nic takiego ale z wyglądu o niebo lepszy i koła większe no i ogólnie mnie powalił :D Gondola w obu i tak ta sama tylko stelaż i spacerówka się różnią ale dla mnie na korzyść Symbio zdecydowanie

Gość mamamamamamamam
Musze pochwalić sie, przed wakacjami kupiliśmy ten nasz wypatrzony Jane Muum i jakby któraś pytała ( bo widziałam jak mało jest w necie opinii i wszędzie tylko mamy ich szukają i dopytują) to WÓZEK PIERWSZA KLASA Wykonanie, użyteczność, płynność jazdy , zwrotność, amortyzacja - nie ma nic do zarzucenia. Naprawde solidny wózeczek jak byscie miały jakies pytanka to chetnie odpowiem pozdrowionka dla wszystkich