Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokomaroko

W poszukiwaniu dobrego detmatologa - kraków

Polecane posty

Gość kokomaroko

Witam drogie Panie :) NA forum jest sporo tematów nt łysienia. Ludzie czasami pytają o dermatologa ale tak naprawde nie ma sensownych odpowiedzi. Mam 25 lat, a problem z wypadaniem włosów zaczął się jakieś 2 lata temu... zaczęły robić mi się zakola i włosy są już bardzo rzadkie. Szukam dermatologa, dobrego, analityka! Mam już dość porad ludzi którzy mają dla mnie odpowiedź podczas kiedy ja jeszcze dobrze do gabinetu nie wszedłem. Sam jestem analitykiem i jak widzę ludzi którzy wypisują receptę po jednym rzucie okiem to już wiem czym to się skończy. Bardzo więc proszę o jakieś polecenia konkretnych osób w Krakowie, ewentualnie okolicach, najlepiej z jakimś uzasadnieniem dlaczego warto się do polecanego specjalisty wybrać. Bardzo proszę nie pisać o fajnych tabletkach czy kuracjach. Będę bardzo wdzięczny za każdą sensowną odpowiedź. Pozdrawiam :)

Niestety faktycznie mało kto potrafi analizować problem tylko odrazu wypisuje receptę, ja miałam podobnie z wieloma dermatologami, więc dlatego walałam iść do kosmetologa, który zawsze lepiej rozumiał problem. zdecydowanie polecam zrobić sobie wszystkie podstawowe badania, dodatkowo hormony tarczycy, moze to kwestia jej niedoczynnosi lub też zastanowić się czy to nie jest czasem problem genetyczny. prosze pomyśleć o zazrzywaniu tabletek ze skrzypem polnym lub też wcieraniu ampulek radical lub jezeli juz nic nie pomoze to mezoterapia skory głowy,ale badania najwazniejsze!