Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona cebulka

Warszawa to nie miejsce dla mnie, przytłacza mnie

Polecane posty

Gość małaa mii
Warszawa to okropne miasto , syfiaste i śmierdzące

Gość ej wy ludzie spokój tam
A ja kocham Warszawę, to moje rodzinne miasto od pokoleń :) Jak Wam się nie podoba to spadać stąd, nikt tu nie będzie tęsknił :)

Gość irka dd.
fakt, też mnie męczy, jestem tu 10 lat, planuję wyjazd do mniejszego miasta bo mam dość tego zgiełku, wyścigu szczurów, korków i wiecznej bieganiny

Gość kamasssssss
jej, mam tak samo. aż mi sie płakać chce jak pomysle , że za kilka godzin znow tam bede...;/

Gość ej wy ludzie spokój tam
Nie mam nic do przyjezdnych, o ile nie marudzą tak jak Wy. Takie ścierwa, które przyjeżdżają tu i jeszcze im się nie podoba :O Ktoś Was tu na siłę ściągał z tych waszych wiosek? Nie sądzę, więc spieprzajcie :)

Gość to wracajcie do siebie
czy ktos was na sile tu trzyma? Dla mnie to moje miasto rodzinne, od pokolen i nie wyobrazam sobie mieszkac gdzie indziej. Po co sie tu przeprowadzaliscie?

Gość irka dd.
po co od razu taka agresja, drodzy warszawiacy? mamy prawo wyrazić swoje zdanie, warszawa jest przytłaczająca, dużo daje ale i dużo zabiera, wy tego nie zrozumiecie, że przyjazd tu to nie jest często sielanka, bywa, że akt desperacji:( cieszcie się, że nie musicie zostawiać swoich domów, przyjaciół, rodziców aby móc zarabiać i jako tako funkcjonować z daleka od niego

Gość iuhiuh
Warszawa to najbrzydsze miejsce w jakim mieszkalam i tylko ten kto nigdzie nie podrozowal i nie widzial innych miast moze powiedziec, ze warszwa jest ladna.

Gość fraszka maszka
dlaczego tu jestem? bo pochodzę z północy polski, zez 80 tysięcznego miasta, jestem wykształcona, znam język obcy i cóź...w swoim mieście mogłam być jedynie sprzedawcą w sklepie z ciuchami, bez umowy, za 1tys/mc, dlatego tu jestem, bo mam tu lepszą pracę, bo duże misto daje więcej możliwości, to nie znaczy, że nie tęsknię za moim miastem, przyjaciółmi, miejscami, itd, jestem tu bo nie miałam wyboru, chętnie wróciłabym do siebie

Gość to wracajcie do siebie
Eee tam, mnie nikt za zadne pieniadze nie wyciagnalby do Poznania, Krakowa, Szczecina itd. Jak macie byc nieszczesliwi to lepeij wrocic do siebie. Zycie jest tylko jedno.

Gość jaroa
A mnie się tu podoba, miasto wielu możliwości, zawsze tętniące życiem, ludzie dość pozytywnie i serdecznie nastawieni do siebie. W porównaniu do małomiasteczkowej zawiści - 1:0 dla W:)

Gość precz miasto
ja kocham wieś spokój cisza piękne widoki CISZA ja mieszkałam w mieście a teraz na wsi i nigdy już to miasta nie wróce kocham wieś piękne widoki czyste powietrze i wszystko czyste!c

Gość Mds
Dnia 1.11.2011 o 16:43, Gość ej wy ludzie spokój tam napisał:

Nie mam nic do przyjezdnych, o ile nie marudzą tak jak Wy. Takie ścierwa, które przyjeżdżają tu i jeszcze im się nie podoba 😮 Ktoś Was tu na siłę ściągał z tych waszych wiosek? Nie sądzę, więc spieprzajcie 🙂

Gość Mariusz

Ja tam nie bylem bo tam sa ci z rządu iwogoledrozyzna na pewno i surowe wredne miejsce. 

Gość Mds

Widzisz warszawa tylko przez przypadek ibskladke dalej istnieje pozatym to tylko centeum dalej tylko sypialnia albo wiejskie dzielnice na sile przylaczane do kiedys miast ok wiec swoim zachowaniem sam pokazales jak tam jest czyli hamsko syfnie wulgarnie i kazdy mysli ze jest anonimowy i mozw robic co chce .....nieprawda