Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pupkpukupkukk

JAK ZORGANIZOWAC SOBIE INTERNET NA ABONAMENT?

Polecane posty

Gość pupkpukupkukk

bede sie przeprowadzac do wynajetego mieszkania, tam nie ma netu. wlasciciel powiedzial ze jak chce to moge sobie podłączyc we własnym zakresie. ja sie nie znam na tym. w domu mialam neta na abonament z neostrady i placilam chyba cos ok 60 zł za miesiac. i teraz tak. chce miec cos podobnego - potrzebny mi net do pracy wiec nie moge miec limitu. ale nie wiem gdzie mam isc po taki net, jak go zainstalowac, co mi bedzie potrzebne.. jakies modemy czy cos? i moze ktos zna jakies tansze oferty od neostrady? pliiis pomocy! mam dwie lewe ręce do takich rzeczy jak intsalacje kabelków itd.

Gość zawsze mozesz sie podpiac
pod czyjec wi fi ;)

Gość pupkpukupkukk
e nie wiem jak ;p u mnie w bloku niby mozna by sie tez podpiac ale kazdy ma hasło. nie pojde do siasiada prosic o hasło zebym za friko korzystala z jego neta. bo by mnie wysmial

Gość jiojio
znajdujesz firmy oferujace telewizje kablowa/cyfrowa w tym rejonie, wchodzisz na strone, zaznajamiasz sie z ich oferta samego internetu, podpisujesz umowe. oni daja ci modem i wszystkie potrzebne rzeczy i juz.

Gość jiojio
musisz tylko dowiedziec sie czy jako nie-wlascielka mieszkanie nie potrzbujesz czasem zgody wlasciciela na wykupienie uslugi w jego mieszkaniu.

Gość zawsze mozesz sie podpiac
nie kazdy ma haslo;)

Gość jiojio
i nie licz na to, ze akurat ktos obok ciebie bedzie takim jelopem, ze nie ohasluje sobie internetu bezprzewodowego. Nawet jak czasami da sie zlapac sygnal, to jest on slaby, niestabilny, wiec troche bez sensu rada.

Gość pupkpukupkukk
no wlasnie z tym podpinaniem odpada bo jak mowie moi sasiedzi maja hasło i na pewno kazdy albo prawie kazdy ma to hasło..