Shermell 0 Napisano Listopad 1, 2011 Wasze opinie o Novynette Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wrozby tanie zapraszam!!!! Napisano Listopad 1, 2011 ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Senseiii 0 Napisano Listopad 2, 2011 moja jest niestety negatywna, brałam 4mc i niestety non-stop bóle głowy, senność wymioty.. Dodatkowo przytłam 6kg wiec za te tabletki jak i za Sylvie20 podziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Listopad 2, 2011 Poszperaj na forum - był już taki temat i bardzo dużo kobiet się wypowiedziało. Moja opinia jest negatywna - stosowałam je 3 miesiące, już w pierwszym przytyłam 7kg, których w żaden sposób nie mogłam ich zrzucić, a libido zyskało wartość ujemną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HotOrCold 0 Napisano Listopad 2, 2011 Ja łykałam novynette przez 2 miesiące. Przytyłam 8kg, miałam bóle głowy i mdłości. Więc odradzam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SiroccoBlue 0 Napisano Listopad 2, 2011 ja brałam przez kilka lat, przytyłam 16kg, niestety bylam za głupiutka żeby zmienić na inne, lekarz też na to nie wpadł...teraz spalam i spalam... a do tego problemy z zajsciem w ciąże...ale to chyba po każdych hormonach tak jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salianka 1 Napisano Listopad 2, 2011 Zamiast wypytywać na kafe o poszczególne tabsy idź i poproś o skierowanie na badania hormonalne - na podstawie ich wyniku lekarz dobierze ci odpowiednie zabezpieczenie.Bo niestety większość dobiera na chybił-trafił. Weź też pod uwagę, że często negatywne skutki pojawiają się dopiero po długim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
to i ja 2 Napisano Listopad 2, 2011 ja łykam póoł roku i dla mnie super.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 25, 2013 Sprzedam opakowanie Novynette. malam@o2.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach