Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Shermell

NOVYNETTE

Polecane posty

moja jest niestety negatywna, brałam 4mc i niestety non-stop bóle głowy, senność wymioty.. Dodatkowo przytłam 6kg wiec za te tabletki jak i za Sylvie20 podziękuje.

Poszperaj na forum - był już taki temat i bardzo dużo kobiet się wypowiedziało. Moja opinia jest negatywna - stosowałam je 3 miesiące, już w pierwszym przytyłam 7kg, których w żaden sposób nie mogłam ich zrzucić, a libido zyskało wartość ujemną.

Ja łykałam novynette przez 2 miesiące. Przytyłam 8kg, miałam bóle głowy i mdłości. Więc odradzam...

ja brałam przez kilka lat, przytyłam 16kg, niestety bylam za głupiutka żeby zmienić na inne, lekarz też na to nie wpadł...teraz spalam i spalam... a do tego problemy z zajsciem w ciąże...ale to chyba po każdych hormonach tak jest...

Zamiast wypytywać na kafe o poszczególne tabsy idź i poproś o skierowanie na badania hormonalne - na podstawie ich wyniku lekarz dobierze ci odpowiednie zabezpieczenie.Bo niestety większość dobiera na chybił-trafił. Weź też pod uwagę, że często negatywne skutki pojawiają się dopiero po długim czasie.

Gość gość
Sprzedam opakowanie Novynette. malam@o2.pl