Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na_Maxa_zdezorientowana

Kpiny jak to jest mozliwe!!

Polecane posty

Zauwazylam ze od 2 miesiacy cos ze mna nie tak mialam dziwne objawy myslalam ze ciaza robilam testy wychodzily negatywne i tak srednio co tydzien przez2 miesiace i nic.Pomyslalam ze to dziwne zbagatelizowalam przeciez tyle testow nie moze sie mylic moze u mnie hormony buzuja i nie dlugo przejdzie ale jak nic sie nie zmienialo postanowilam isc do ginekologa 27 pazdziernika umowilam sie na wizyte i co mi lekarz powiedzial gratuluje 3 miesiac ciazy!Powiedzialam mu ze to nie mozliwe bo kazdy test roznych firm byl negatywny on stwierdzil ze to sie zdarza jezeli kobieta ma problem z hormonami u mnie akurat to tarczyca ale jestem w szoku wydalam tyle kasy na testy a te mnie oszukiwaly.To chyba nie jest normalne.Nigdy juz nieuwierze domowym testa ciazowym!!

Nie chce ostrzec niektore kobiety zeby nie bagatelizowaly objawow mimo negatywnych testow bo te jak widac nieraz zawodza;)

Gość marnotkqa
dziwne, bardzo dziwne

a co to choroba ze bagatelizowanie to cos zlego,kupilas szajsy tanie to wychodzily negatywne :D robilas robilas az wkoncu zaszlas wciaze i wyszedl pozytywny :D teraz kazda debilka ktora bedzie miala negatywny test bedzie myslal ze sie pomylil-BRAWO poszerzasz grono debili

Gość niuniek12345
trzeba było zrobić bete HCG to miałabyś wiarygodny i pewny wynik, przecież każdy wie, że żaden test sikany nie daje 100% pewności

Gość ZAWIESINA pyrantelum
chyba testom a nie testą

No nie wiem kupywalam testy po 12 14 zl wiec nie byly chyba szajsami. No wiesz ciaza nie choroba ale jej bagatelizowanie moze spowodowac uszkodzenie plodu i poronienie...Poszerzam grono debili hmmm uwazasz mnie za debilke bo napisalam co mi sie przytrafilo dziwne z twojej strony.Przepraszam za bledy czasami sie zdarzaja.

Gość no jo
a okres miałas normalny???

Ja mam problemy z regularna miesiaczka.Ale mialam plamienie 2dniowe wzielam to za okres tylko krotszy jak ktos ma zaburzenia hormonalne to moze tak pomyslec.Nie przypuszczalam ze to plamienie implantacyjne.

Ja naprawde chce sie podzielic moim doswiadczeniem bo wiele kobiet jak maja testy negatywne mysla ze sobie cos uroily lepiej isc na bete i miec pewnosc:)