Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rara.

Matka zmusila mnie do liceum

Polecane posty

Gość rara.

Czy ona dobrze robi ? Od zawsze chcialam isc do technikum, ale musialam pojsc do liceum bo krzyczala na mnie i mowila, ze "mam byc kims a nie robolem". Ona sama nie ma nawet matury...

Gość rara.
Chcialabym przepisac sie do technikum, ale ona mi na to nie pozwala. Co mam zrobic zeby sie zgodzila ? :(

Gość pestoooooo
powiedz że maturę będziesz miała więc na studia pójdziesz by być 'kimś', ale też zawód co sprawi że będziesz mogła studiować i załatwić sobie pracę szybciej niż inni i zdecydowanie lepiej płatną

Gość AEEOOOOO WOLOLO
wg. twojej matki ludzie po studiach humanistycznych, posiadajacy gowno warta wiedze, pracujacy w mcdonaldzie sa "kims" ? :classic_cool: o kurwa twoja matka to kretynka, wspolczuje ci.

Gość najlepsze co możesz zrobić
to skończyć to liceum i dalej, będąc pełnoletnia, uczyć się w tym kierunku, który sama wybierzesz. Tak to jest niestety urządzone, że na razie decydują za Ciebie rodzice. Wszelkie rozwiązania pośrednie prowadzą do odmrożenia sobie uszu na złość mamie.

Gość AEEOOOOO WOLOLO
Niespelnione marzenia pierdolonych, starych, zdewocialych mamusiek. Takie kurwy nie powinny miec dzieci. Reprezentuja identyczny poziom jak te debilki ktore krzywdza dzieci nazywajac je Brajan czy Denis i myslace, ze dzieki temu zostana kims slawnym.

Gość Oczywiście że
ta powyżej jest pojebem.Jak może matka decydować o kieruku kształcenia?Ja skończyłem technikum elektroniczne/miałem zawód/następnie Wydział Elektroniki Politechniki Warszawskiej.Zarabiam kupę kasy.Jak prymitywny umysł trzeba mieć żeby uważać że po technikum jest się robolem.Po technikum ma się zawód.Głupim robolem to jest się po liceum,bo tak naprawdę nic się nie umie.Co najwyżej można z pampersem w dupie siedzieć na kasie za 700zł.

Gość dd2
ja poszedlem do zawodowki i moja mama sie do niczego nie wtracala. mowila - Twoj wybor. nie mam zlych ocen ale chce miec zawod i napewno na maturze sie nie skonczy. pozdro

Gość Oczywiście że
do:najlepsze co możesz zrobić Twoja tępota przekracza wszelkie granice.Dziewczyna musi się uczyć dla siebie a nie dla matki.Co ty pierdolisz?że będzie kończyła liceum a później niech od nowa zacznie technikum bo tak chce pojebana mamusia?Mamusia która skończyła edukację na poziomie,chyba przedszkola.Podejrzewam że twój poziom edukacji jest podobny.

Gość Oczywiście że
Do:DD2 Życzę sukcesu i powodzenia.

Gość najlepsze co możesz zrobić
No a co ona ma zrobić? Zastrzelić matkę i iść do technikum? A może wypiąć się dupą na naukę i czekać do osiemnastki? Bo bez zgody jej matki do żadnego technikum nie pójdzie i tyle.

Gość Oczywiście że
matka nie może zabronić jej nauki w technikum.

Gość ramoneska
oblej rok w liceum i masz z głowy.Powiesz że poziom nauki dla ciebie za wysoki i droga do technikum otwarta ;)