Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miejsca ciekawe

jakie znacie ciekawe miesjca na ziemi? byle nie polska.

Polecane posty

Gość miejsca ciekawe

coś jak iran itd.?

Gość Paniczka.wka......
moja szparka chcesz poznać jej tajemnice? :P

Gość Paniczka.wka......
o ty wredny chuuu jak mozesz !! to wyżej to podszyw ciekawe miejsce - może Australia? tadżykistan? Liechtenstein?

Gość miejsca ciekawe
nie, następna propozycja proszę

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
dlaczego byle nie polska? czy nie czas by polacy waieli sie w garsc i urzadzili ten kraj czy co? ciekawe miejsce w polsce : na szcycie jednych z gor w tatrach zapomnialam ktorych jest rawina a przy niej rosnie doslownie pole jagod nie w polsce : w santa monica wieczorem na plazy peikny zachod slonca http://www.youtube.com/watch?v=yxRUivXWv2g

Gość miejsca ciekawe
właśnie o takie miejsca mi chodzi, dzięki, jakie jeszcze? mam ochotę poczytać o czymś ciekawym, fascynującym

Gość Paniczka.wka......
ty podła su !! jestem pewna że autorka tego wątku się za mnie podszywa !! zgłaszam to do moderatora !!

Gość byle nie polska.
A jeśli to nieświadoma projekcja głęboko ukrytych pragnień dot. penetracji niezbadanych obszarów? hehe

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
no w polce jeszcze pod konstancinem wybralam se kiedys na rowertze i znalazlam w lesie pole konwalii to bylo niesamoweite t=do konca zycia nie zapomne tego zapachu chyba niewielu o tym miejscy wie a tearz uzywam perfum z konwalii... na szczycie gro w los angeles gdzie teraz mieszkam -hollywood hills - w nocy swieci sie mnostwo swiatel na dole i jest niesamowicie dziwna energia na wyspach kanaryjckich jest miejsce gdzie jest czusta woda i widac mnostwo malych zwierzatek i rybek pod woda w roznych kolorach

Gość Paniczka.wka......
eh babeczki no wiesz! :P zareczam że to nie moje, ah kiedyż oddadzą mi nicka 😭 skonczy sie ten cyrk wymienia miejsca dalej : rumunia... ;) moj kraj marzen (tzn na podróż nie na życie)

Gość miejsca ciekawe
po prostu chcę poczytać o jakichś pięknych krajach, a najlepiej o takich niebezpiecznych, jak kuba czy coś

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
na savanie na kubie można leżeć na plaży i czuć jak piasek wymyka się spod ciała a tysiące krabów przenoszą cie na swoich pleckach w inną częśc plaży! coś niesamowitego

Gość miejsca ciekawe
nie chcę (właściwie nie mogę bo mnie nie stać) nigdzie jechać, po prostu chcę poczytać o czymś ciekawym

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
to filmim slkad teraz mieszkam -santa monica a takze mam tam filmik z las vegas -niestety wszystko po angielsku ale zakladam niedlugo polski kanal http://www.youtube.com/watch?v=6g2I8yzktZE

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
stac iebie ja tez z biedy pochodze to trzeba zorganizowac i wymarzyc i sie da

Gość miejsca ciekawe
wierz mi, nie stać

Gość fghjklsdfhklsdfghjk
ja wyadowalam w nowym jorku kiedys majac do sypozycji 600 dolarow i to wszytsko a madonna miala 37 dolarow na start - dzwi swiata stoja otworem dla tych co chca

Gość miejsca ciekawe
dobra tylko ja mam kilkuletnie dziecko i nie rzucę wszystkiego nagle i nie wyjade szukać przygód bo muszę mieć troche odpowiedzialności w sobie