Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama 2012

SYLWESTER W CIĄŻY DORADZCIE CZY JECHAC?

Polecane posty

ja chodze na spotkania ze znajomymi, urodziny, etc. Ale zawsze kiedy poczuje sie zle jedziemy do domu. Oczywiscie ja robie za kierowce;) hehe. Spac na materacu z takim brzuchem albo drzemac na kanapie?Wy nie macie chyba wyobrazni,serio.Nikt nie mowi,ze ciaza to choroba ale to stan malo komfortowy na imprezke studencka i tyle.

Do sylwestra daleko. Poszukaj alternatywnych rozwiazan. Nocleg w innym miejscu np. Ew. impreza w waszym miescie. poza tym posiadanie dziecka nie znaczy ze juz cale zycie nie bedziecie imprezowac. Ten jeden sylwester to chyba nic waznego. Wazniejsze jest zdrowie dziecka. Moj mąz jest egoistą ale jak bylam w ciazy to potrafil zrozumiec ze na cos nie musze miec ochoty. opusclismy kilka imprez i swiat sie nie zawalil.

Gość przyszła mama 2012
Powtarzam: NIE MAM MOŻLIWOŚCI WRÓCIĆ DO DOMU I NIE MAM PRAWKA, a nwet gdybym miała nie dałabym rady po nocy jechać bo ledwo żyję wieczorami.... Gdybym tylko mogła wrócić do domu TO BYM POSZLA NA SYLWESTRA BEZ WAHANIA, ALE CHODZI WŁAŚNIE O NOCLEG!

no i co, byłaś na tym sylwestrze? jak mały? następnym razem poszukaj noclegu w którymś z lokalnych miejskich informatorów sylwestrowych np. http://www.sylwesterkrakow.com ;) Pozdrawiam, rusure

Gość emmmolitka
Jesli szukacie fajnych ciuszków na sylwestra kiedy będziecie świetować go z brzuszkiem, to zapraszam tutaj http://www.beautybelly.pl/ Na pewno wybierzecie coś fajnego dla siebie.