Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhtfjykjt

POMÓŻCIE MI OCENIC FACETA, MA TYLKO 1 WADE

Polecane posty

Gość dfhtfjykjt

- ma cudowny charakter i zalezy mu na mnie- dzieki niemu wyszłam powoli z depresji - dobrze zarabia, ma 2 dobrze płatne prace, skonczył studia techniczne - ma naprawde piekna twarz jest megaprzystojny z twarzy, naparwde kobiety zwracaja uwage - jest wysportowany- chodzi na siłownię, trenuje - ma 1 wade - jest niski, w obcasach jestesmy rowni czyli on ma 170cm Co o tym myslicie, czy skreslac go z tego powodu? Uwazam,że to trochę bez sensu skreslac kogos z powodu wzrostu...Moja kolezanka powiedziała,że to duza wada ( sama ma faceta 180cm, ale niestety musi go utrzymywac) i nie wiem co o tym myslec...

Gość Makarenaaaa
Najważniejsze, ze ma dwie dobrze płatne prace... ja pierdole!!!!

Gość mirtas
Albo go kochasz, albo nie. Czy twoje uczucia sa uzazeznione od jego wzrostu? To chyba jest prowo, bo nie uwierze.

Gość grggger
o kurwa ale ty jestes pojebana. oby cie chuj strzelil, daj spokuj temu facetowi, jakby sie dowiedzial co o nim napisalas to by cie w dupe kopnal. idiotka !

Gość chyba z rozsadku z nim chcesz
byc prawda?? swiadczy o tym zdanie - dobrze zarabia, ma 2 dobrze płatne prace, skonczył studia ..Moja kolezanka powiedziała,że to duza wada ( sama ma faceta 180cm, ale niestety musi go utrzymywac) jstem pewna ze go nie kochasz, skoro masz takie watpliwosci.No,ale jesli kasa wazniejsza;] tylko licz sie z tym ze predzej czy pozniej mozesz zaliczyc skok w bok,a wtedy jesli facet jest normalny to nie ma zlituj sie i zostaniesz sama, bez srodkow do zycia(no moze jakies bedziesz miala ale predko sie nie odzwyczaisz od luksusu)

Gość rzuć go to bez semsu
ten związek nie ma przyszłości :p

Gość a ciekawe co wy byscie zrobili
oceniac najlatwiej!!! same moze miss jestescie ze przebierac mozecie. jakby sie trafil taki co ma 170 to jestem pewna ze byscie nie wybrzydzały!! w necie takie cwane tylko jesteście a dziewczyna ma racje i nie jest pusta jak juz chce kogos miec to niech dobiera wg własnych kryteriow:)

kurrrrwa, facet rzekomo zajebisty, podoba jej sie , tylko nie ejst dwumetrowym dryblasem no i zonk- trzeba go odtswic na boczny tor, bo przeciez księzniczka szpilek nie załozy:O 🖐️

Gość rzuć go to bez semsu
dlaczego nie założy szpilek? sama znam dwie takie pary gdzie kobieta jest wyższa od mężczyzny i obie panie noszą obcasy. Jakoś nikomu to nie przeszkadza ale Ty go rzuć, ten związek nie ma sensu

Gość dfhtfjykjt
To nie jest prowo, wiem,że nie powinnam tak mówić.... Na bardzo wysokich szpilkach nie chodze, raczej na takich 3 cm. Ale nie uwazacie,że utarło się,że niski facet= gorszy?

Gość a weź
fakt, że typ to jakis karakan, ale ty chyba nic do niego nie czujesz,prawda?🖐️

Gość dfhtfjykjt
Ja wiem dziewczyny,że to przedstawia się tak, jakbym była pusta. wiem o tym,że tak to wygląda na podstawie tego co napisałam. Ale kurde to po trosze przez kafeterie bo tyle tu było negatywnych opinii o niskim wzroscie o faceta :-O

Gość dfhtfjykjt
Właśnie potrzebuje,żeby ktos mnie opierdolił,że jestem idiotka, bo po wzrsocie człowieka sie nie ocenia, moge stracic wartosciowego faceta, o megawspaniałym charakterze przez własna głupote :-O

Gość a ciekawe co wy byscie zrobili
na kafe siedzi margines a nie normalni ludzie..dziewczyno! wczoraj nawet,widziałam chlopaka nizszego o jakies 15 cm.z kolei druga para-chlopak badyl, niski dziewczyna tez ale przy tuszy,w ogole fizycznie do siebie nie pasowali ale jak sie kochaja,.to kto im bedzie z buciorami w zycie wlazil? tak bardzo liczy sie dla Ciebie opinia innych?

Gość siri
Ważne jest co do niego czujesz....

Gość dfhtfjykjt
nie zamierzam go skreslać, za bardzo jest dla mnie ważny.... Właśnie z tą kafeterią ktoś wyżej madrze powiedział, chyba za duzo tu przesiadywałam

Gość kfkkgg
a ile mierzy na dole??? moze tym zrekompensuje kurduplowaty wzrost

Gość dfhtfjykjt
na dole nie mam pojecia ;)

wiesz lepiej go zostaw w spokoju bo widać jesteś taka która faceta potrzebuje aby ją utrzymał i dobrze przy niej wyglądał :/

Gość kfkkgg
leviatan, kurduplowaty prawiczku z mala kuska, tak sie nie podniecaj, ciebie to i tak nikt nie bedzie chcial