Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TithieI86

"Szykujecie" się już do świąt?

Polecane posty

Oczywiście w cudzysłowiu, bo szykować to się można tydzień przed. Jednak jak byłam teraz w centrum handlowym i zobaczyłam w niektórych sklepach rzeczy świąteczne to się popukałam w głowę, ale teraz jest już 2 listopada, czyli za trochę ponad miesiąc Mikołajki, w sumie można by się za jakimiś prezentami zacząć rozglądać. :)

Ja już zaczynam planować kupno ozdób choinki itp..to pierwsze św. na nowym mieszkaniu...w oczekiwaniu na dziecko, będzie bajecznie.Będziemy chyba tylko we dwójkę z dzidzią w brzusio...i nic nam więcej nie bedzie potrzebne do szczęścia.

No właśnie ja też nie pomyślałam, bo teraz zamieszanie Halloweenowe, potem Wszystkich Świętych, ale dzisiaj zobaczyłam w tv, reklamę jakiejś polskiej świątecznej komedii romantycznej i sobie pomyślałam, Już święta? Przecież to jeszcze tyle czasu. Ale popatrzyłam w kalendarz i stwierdziłam, że wcale aż tyle czasu nie ma. :P

Rozsan, gratuluje. :) Na pewno będzie bajecznie. Mnie też się marzą święta przygotowane w pełni przez nas.

Gość ja już moczę picz
w rumiankowym wywarze bym ładnie pachniała na święta gdy przyjedzie rodzina i będą mnie ruchać na wigilijnym stole :)

TithieI86---dziękuję, szykować pewnie za wiele nie będziemy...bedzie choinka, w oknach pewnie pierdółki,....a i dań zrobimy sobie tyle ile na dwójeczkę nam potrzeba..teraz się modlę w duchu,żeby komuś nie przyszło do głowy zwalić się nam na św.

Gość PerRectum21
tak juz zygac mi sie chce na sama mysl

Malutka_w_szpileczkach90---dziękuję. to pierwsze św. w moim życiu na które czekam..wszystkie inne wspomina smutno, lub z kimś..te będą nasze. a przeprowadzka za 2 tygodnie.

Rozsan, wiadomo, że nie trzeba szykować góry jedzenia itd. Bardziej mi chodziło o to, że możesz sobie zrobić wszystko od początku do końca po swojemu. ;) PerRectum, nie lubisz świąt? W sumie jeszcze nie było światecznej reklamy coca coli, to zawsze ona inicjuje sezon świąteczny.

Gość dziunia125.
nie

Jedyna rzecz jaka mi przemknęła przez głowę, to że muszę się powoli brać za zrobienie kartek świątecznych, by z początkiem grudnia je wysłać (ach ta poczta polska) - wtedy jest szansa, że dojdą na święta. Co do dekoracji - lubię ten okres i jakoś wybitnie mnie nie denerwują choinki i lampki w połowie listopada. Przeciwnie - wprawiają mnie w dobry nastrój. Znacznie bardziej wolę ten klimat niż późniejsze walentynki - od różu i serduszek aż się ... chce.

Gość sgsgsgsgs
owszem, zaczelam szukac prezentow dla dzieciakow:)

Podziwiam robienie samej kartek. :) Super zwyczaj. Sgsgsgs, my jeszcze nie mamy dzieci ale to zapewne musi być ogromna frajda szukać dla nich prezentów.

Gość asdfghjkjhgfds
ja w ciagu calego roku jak cos wypatrze w sklepach co pasuje do danej osoby to kupuje na zapas - polecam - wydatki rozlozone na caly rok i nie ma bieganiny 2 dni przed swietami i kupowanie byle co bo juz nie ma czasu i checi