Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona66

Czy warto zrobic test ciazowy?

Polecane posty

Gość onaona66

Biore tabletki (yaz) juz od okolo 5 miesiecy, raczej regularnie, nie zawsze co do minuty ale nigdy nie przekraczam 12 godzin. moj ostatni okres byl raczej skapy i trwal 2 dni. Ostatnio rano bola mnie piersi i wydaja sie jakies takie "pelniejsze". Wlasciwie cala sie czuje taka jakas puchata a nie sadze zeby moja waga sie zmienila.. :/ Wiem, ze to moga tez byc efekty tabletek, wiec pytam czy warto zrobic test ciazowy czy sie nie przejmowac..

Koleżanka po Yazie jakiś rok zaczęła czuć się pełniejsza. Może i skutek tabletek. Ja też brałam Yaz, ale nic się ze mną nie działo. Skoro bierzesz regularnie tabletki, to nie powinnaś się martwić. Ja też czasem miałam skąpe miesiączki.

Gość jeśli ktoś ma wiedzieć
to tylko ty. :) przy anty nie masz okresu tylko krwawienie z odstawienia. Więc nie ma co do okresu porównywać. Sama wiesz że mogą to być efekty anty a jeśli masz wątpliwości to zrób test i z głowy.

Gość hmhmhymhym
Test to najlepiej w 1 dniu spodziewanej miesiaczki, ja zrobilam wtedy a i tak byla slaba kreska wiec nie ma co robic wczesniej bo moze nie pokazac dobrze, poczekaj do 1 dnia okresu (jesli nie nadejdzie)