Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

o co chodzi tej lasce?

Polecane posty

nie wierzę, to jest naprawdę kobieta?! :O twarz budzi wiele wątpliwości ewentualnie jest NIemką/Brytyjką?

Gość zrozpaczona kafeterianka
dopasowali ją do prowadzącego :classic_cool:

piczekson, to samo mi przyszlo na mysl karolination - nie wiadomo o co chodzi, tak jakby myslala ze jest bardzo atrakcyjna (moze dla niektorych jest?)

Gość a weź
chwali sie nogyma jednocześnie ubolewając nad swoimi męskimi rysami twarzy:classic_cool:🖐️

mi w sumie w pracy też nieraz mówią, że mam boskie nogi ( faceci). A ja uważam, że są dość przeciętne.

Lili Estefan (ur. 20 marca 1967 w Hawanie , Kuba ) jest znanym dobrze znany kubański amerykański model i prezenter, obecnie gospodarz El Gordo y la Flaca na Univision . Contents Zawartość

karolination, ze ty kobieta jestes? ale twoj wspanialy nick konczy sie na n wiec tak jakbys byl mezczyzna to wyglada: )

mój nick też kończy się na N. wyglądam jak rasowy facet? :classic_cool: haha no właśnie wiec to jest facet ten z filmiku a nie kobieta, jak można mówić o facecie "laska" ? :O

Her feet are so sexy - tego typu komentarze są serio?! :O ja pierdziu...pewnie są tak głupi faceci którzy marzą o tym by "JĄ" przelecieć :D

piczekson, no mi sie wydawalo ze jestes mezczyzna, a myle sie? karolination domination... wonderful creation, you know, you are so creative, i liked you