Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zdołowana

Kiedyś im pokażę..

Polecane posty

Gość chyba zdołowana

Wczoraj jak zwykle w dniu 1 listopada poszłam z mamą i ciocią na cmentarz. Przy grobie mojego ojca stała prawie cała jego rodzina ( w sensie matka i rodzeństwo z rodzinami). Ja widząc to po prostu skręciłam na groby innych bliskich by się z nimi nie spotkać. Nie lubię ich. Mój ojciec popełnił samobójstwo gdy byłam malutka, zostawijąc mamę z dwojgiem malutkich dzieci. Jego rodzicie ani rodzeństwo (dobrze usytuowane) nie kwapili się do pomocy. Zawsze czułam się jakaś gorsza i w sumie nadal tak mam. Mimo że wczoraj robiła wszytsko bysmy się nie spotkali, jakimś sposobem traiłam na jednego stryja z zoną. Oni nawet mnie o nic zapytali, odpowiedzili tylko na dzien dobry, a ciotka popatrzyła na mnie spode łba. Pomijajac już np. mojego chrzestnego (brata mojego ojca), który widzac mnie na ulicy, nawet sie nie zatrzyma, nie porozmawia (mieszkamy w innych gminach zupełnie, ale on czesto przyjezdza do rodziny dalszej ktora mieszka w mojej miejscowosci). Taka rodzina to nie rodzina. Ma nadzieje, że kiedyś im pokaże, że moja mama na nowo ułozy sobie życie, ze ja bede miała dobre zycie a wtedy ja bede moga patrzec na nich spode łba. Musiałam sie wyzalic. Dziekuje za uwage:)

Gość szubidubyy
I bardzo dobrze. Z rodziną przeważnie najlepiej na zdjęciu, u mnie są identyczne relacje, tylko sytuacja (śmierć taty) trochę inna. Na pewno sobie ułożycie życie, na pewno :) 🌼

Gość chyba zdołowana
a teraz podrażnię łechtaczkę, zawsze mi to pomaga w takich chwilach :)

Gość chyba zdołowana
Wsadźcie mi ch00ja w moją jebliwą piczę!

Gość spoko loko
szubiduby - wzajemnie:)

Gość dziunia125.
Moje relacje w rodzinie też nie są lepsze od twoich,które tu opisałaś,więc naprawdę cię rozumiem. Też mam postanowienie,że jeszcze tak im pokażę w najblizszym czasie,że zdziwią się,zdziwią.. Oczekują ode mnie,że mam pławić się w ich blasku,a ja nie bedę się poniżać!

Gość chiara.pl
Współczuję,ja niestety mam podobnie,jedyny żyjący rodzony brat mojego taty też ma mnie w głębokim poszanowaniu:(Tylko,że to ja zawsze jego mijam z podniesioną głową,żeby nie myślał,że jest mi do czegokolwiek potrzebny.Głowa do góry!!!A tu coś na rozweselenie-http://poznajdate.com/573855.php-policz ile zostało tej gorszej części Twojej rodzinki:)