Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bandziorr!

nie wiem co myslec chce sie zmienic

Polecane posty

Gość bandziorr!

witam z gory przepraszam bo sie rozpisze ale chce dobrze wszystko wyjasnic. mam 20 lat.pol roku temu na dyskotece przyjaciel zapoznal mnie ze swoimi przyjaciolkami.jedna z nich bardzo przypadla mi do gustu a ostatnio jestem w niej zauroczony i maze zeby z nia byc lub chociaz zeby dala mi szanse.widzimy sie kilka razy w miesiacu zawsze w tym samym klubie gdzie imprezujemy w soboty. probuje sie do niej zblizyc i odbieram od niej rozne reakcje i nie wiem jak to ocenic. wydaje sie ze mnie lubi, chociaz rozmawiamy rzadko wiadomo jaka gadka na imprezie jest glosno itp. to bardzo porzadna panna, olewa podrywaczy na imprezach nawet znajomych trzyma na dystans, na pewno jest wolna.gdy przy niej tancze ona ucieka ze niby podchodzi do kolezanki cos powiedziec, gdy ja obejme w czasie zabawy obraca sie niby naturalnie tanczac ale w taki sposob ze uwalnia sie z mego objecia po prostu nie chce mnie blisko, rozumiem. czesto na nia patrze, i chce zwrocic jej uwage ale to na nic ona nawet na mnie nie patrzy. z drugiej strony kiedys slyszalem jak mnie chwalila ze jestem naprawde fajny, gdy idzie kupic cos do picia wola mie ze soba,ostatnio gdy sie zegnalismy chciala zeby z tylu w aucie zrobili dla mnie miejsce bo zabiera mnie ze soba...ja nie wiem sam co myslec topie lody przez powitania i pozegnania, kiedys to bylo czesc, potem uscisk reki, niedawno zaczelem ja przytulac na pozegnanie i przeciagam celowo te przytulanki i ona nie protestuje.ostatni raz gdy sie zegnalismy usciskalem ja 2 razy i calowalem jej reke a ona wygladala na zachwycona. nastepnym razem planuje cmok w policzek :) tak sprawa wyglada, dodam ze swiety nie jestem ona wie o tym ze pije sporo na imprezach widac, czesto sie bije ostatnio tez widziala na pewno jak chcialem sie rzucic z lapami na kolesia bo czepial sie przyjaciela naszego.raczej nie wie ze mam zawiasy za oszustwa i bójki, ze kilka lat temu ruchalem wszystkie jak leci, ale to przeszlosc jesli mnie zechce nie wezme juz piwa do ust ani reki na nikogo nie podniose. zrobie wszystko zeby byla szczesliwa tylko jak ja zdobyc, jak ja rozgryźc jak sprawic by na mnie spojrzala? przepraszam raz jeszcze za bardzo dluga wypowiedz

Gość bandziorr!
aha chcialem jescze dodac ze kasy mam naprawde malo moj samochod sie sypie a w domu bida z nedza, jej za to inczego nie brakuje wiec to tez moze przeszkoda zechcialaby kogos na poziomie a nie kolesia ktory ledwo ciagnie do wyplaty

Gość bandziorr!
bardzo prosze o pomoc nie mam wiele czasu na siedzenie przy komputerze, wróce wieczorem czekam na odp madrych ludzi pozdrawiam cieplo artur

Gość chce pogadać
hej Artur :) kobiety lubia być zdobywane więc musisz trochę poczekać jeszcze na cos więcej z jej strony... będzie Cię wodzić za nos ale wkońcu jeśli też cos poczuła do Ciebie to pozwoli Ci na więcej :)

Gość bandziorr!
do chce pogadac boje sie zeby sienie posunac za daleko i zbyt szybko bo tak robilem z latwymi laskami i je mialem, ta jest madra i porzadna, nie pojdzie na byle co wiem i boje sie odrzucenia gdybym za mocno sie staral

Gość chce pogadać
nie wiem czy moje rady są dobre,ale poprostu piszę czego ja bym oczekiwała od faceta.... dużo uśmiechu, spacerów, czasem małego przezentu (nie koniecznie kupionego) zamiast dać jej kwiaty to pozbieraj np kolorowe liście i jej daj... :) stawiaj na oryginalność, zaskakuj ją... :)

Gość bandziorr!
a wiesz ostatnio zlozylem jej kwiatek lilie z husteczki higenicznej i naprawde jej sie podobala ale oddala je kolezankom czasem tez skladam jej origami w barze tej dyskoteki ale zostawia je na stole zawsze... i ciezko sie usmiechac gdy na mnie nie patrzy nawet... chce ja pocalowac ale moze sie wystraszy :(

Gość chce pogadać
ku*de no to ciężka sprawa... może ona potrzebuje czasu a może jeszcze nikogo nie miała wcześniej i nie wie co robić no albo miała i nie chce od razu się angażować... ciężko rozgryźć tę sytuację

Gość bandziorr!
ona studiuje ciezki kierunek i mysli moim zdaniem ponadprzecietnie a ja raptem mam mature ledwo i na studiach sobie nie poradzilem :( taki raczej do lopaty jestem ale za przyjaciol w ogien pojde i podobno kamien nawet rozsmiesze ale opinie ogolnie mam pijaka i kolesia wdajacego sie w bijatyki, juz pisalem jak to ze mna bylo na pewno jej to przeszkadza, ale ja dla niej ze wszystkim skoncze :)

Gość m22222222222222222222222
aha, na pewno o będziesz ją traktował jak zasługuje, nudno się robi zieffffffff

Gość maniuszkaa
Nie rozumiem. Czekasz do kolejnej imprezy, żeby się z nią spotkać? A dlaczego nie weźmiesz numeru i nie zaprosisz na spacer?

Gość chce pogadać
to żeby nie myslała tak o Tobie to na imprezach nie pij tyle i spróbuj pochamować emocje, napewno to zauważy i doceni :) a jeśli chodzi o wykształcenie to nie pokazuj, że Ci to przeszkadza, bo przecież nie to się w życiu liczy najbardziej... no chyba, że ona pokazuje Ci, że jej to bardzo przeszkadza...

Gość bandziorr!
naprawde ciezko ja rozgryzc a wiem ze cos tez mowila ze nie chce chlopaka narazie czyli spazyla sie na kims a ja dobrych perspektyw nie daje niestety. strach postawic wszystko na jedna karte bo bardzo mi zalezy mozna byloby przeciez od razu jej opowiedziec ale to mysle nie ma szans powodzenia jedynie stopniowo topienie dystansu które postępuje powoli już od jakiegoś czasu. jeszcze zapomnialem gdy probowalem do niej napisac na gg to ucieka a gdy mnie zobaczy na imprezie gdy ide sie przywitac i przytulic to sie usmiecha szeroko a potem znow olewka prawie caly czas, moze patrzy na mnie gdy nie zwracam uwagi, mozliwe to?

Gość m22222222222222222222222
no fakt Artr nie dajesz perspektyw, zostaw ją, nigdy się nie zmienisz- tylko czasowo, a na to szkoda jej

Gość bandziorr!
do maniuszkaa impreza to jedyny sposob na spotkanie, ja w tygodniu jestem w warszawie w pracy ona na uczelni w bialymstoku, w weekend wracamy do domu dzieli nas kilka km i ona tam zawsze baluje z przyjaciolmi, mi juz sie znudzil ten klub okropnie ale jezdze bo wiem ze bedzie :) co do picia i emocji, staram sie panowac ale niestety nie zawsze wychodzi w ta sobote scian sie trzymalem i gdyby nie moi kumple to bym kolesiowi rozbil butelke na glowie ale potem sie uspokoilem wytrzezwialem nieco i grzecznie tanczylem przy niej ijej przyjaciolkach.

Gość chce pogadać
ludzie mają to do siebie, że są bardzo skomplikowanymi istotami i ciężko czasem jest kogos zrozumieć, no i ja trochę nie rozumiem tej dziewczyny... niemniej jednak może ona chce udawać niedostępną, wkońcu jeśli facet więcej włoży wysiłku w zdobywanie kobiety to później bardziej ją szanuje ( podobno) :)

Gość bandziorr!
to prawda jak trudniej cos przyjdzie jest bardziej doceniane. nastepna impreze sie ubiore ladniej, nic nie bede pil, poprosze do tanca, moze uda sie pogadac wiecej, a co powiecie o calowaniu w reke? gdy to robie to widze ze jej sie to chyba podoba bo usmiecha sie i tak fajnie mówi ojej :) teraz mnie ciągnie zeby jej cos poszeptac do ucha na zewnątrz na pozegnanie, pocalowac lekko w szyje czy policzek moze warto sprobowac? wyslac jej kwiaty do domu? zabrac z tego klubu na kolacj gdzies?

Gość bandziorr!
wydaje mi sie ze jest cienka linia miedzy tym ze dziewczyna gra niedostepna, nie chce byc latwa, a tym ze po prostu olewa zaloty. tutaj nie potrafie tego ocenic i dlatego pisze na Waszym forum. moze ona zwyczajnie mnie chce i juz bo jej sie ani troche nie podobam a te pozytywne sygnaly zle odbieram zamiast po kolezensku???

Gość bandziorr!
znaczy sie zwyczajnie mnie nie chce- poprawka mój bląd

Gość chce pogadać
pocałunek w rękę świadczy o tym, że ją szanujesz, więc jej sie to podoba... no a te pomysły są bardzo fajne :) sama bym chciała żeby mój chłopak tak robił :)

Gość chce pogadać
być może tak jest, ale daj sobie jeszcze trochę czasu a jeśli ona nie zmieni nastawienia no może znaczyć, że nie chce się wiązać...

Gość maniuszkaa
Nadal nie rozumiem jaki problem zamiast na imprezę spotkać się w jakimś neutralnym miejscu i zwyczajnie pogadać, wtedy kiedy oboje będziecie mieli czas, wybadać sytuację. Zresztą już po tym, czy się zgodzi chętnie, czy będzie trzeba ją namawiać a i tak nie będzie miała czasu, będziesz wiedział na czym stoisz.

Gość bandziorr!
maniuszkaa powiem jej przy najblizszym spotkaniu ze byloby fajnie widywac sie czesciej, zaproponuje jej restauracje lub kino w nastepny weekend, potem w adwencie imprez u nas nie ma wiec moze sie uda spedzic troche czasu gdzie indziej. kwiaty wlasnie jej wyslalem 7 czerwonych róż bez karteczki.... tak bede wiedzial na czym stoje po jej reakcji, naprawde dobry pomysl :) te stopniowe podchody wydaje mi sie ze sa lepsze niz czekanie czy natychmiastowe 100 procentowe okazanie uczuc i zamiarow

Gość bandziorr!
ale czy takie zachowanie romantyka nie odpycha dziewczyn i bycie zbyt milym? otwieranie dziewczynie drzwi, odsuwanie kszesla stawianie kolacji czy napoju? niektore reaguja na to alergicznie albo sa zaskoczone, ciekaw jestem jak ona to odbierze, calowanie w raczke sie podobalo, ja caluje tylko te ktore w jakis sposob sa dla mnie wyjatkowe

Gość maniuszkaa
Zgadzam się. Po prostu impreza to zdecydowanie złe miejsce na poznawanie się i prawidłowa ocena sytuacji i jej intencji. I nie mogę mówić za wszystkie kobiety. Ale mam wrażenie, że w większości lubią takie romantyczne gesty. Byle bez przesady.