Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hnbfodb

polska to chory i dziki kraj

Polecane posty

Zresztą kto ci broni być prezesem? A nawet górnikiem czy mechanikiem? I jeśli uważasz za normę, że w domu ojciec i matka są gościem, a dziecko siedzi z opiekunką lub szlaja się po dzielnicy z jakimiś lumpami to współczuję bo masz już mózg wyprany do dna i nie wiesz co to znaczy być matką i wychowywać. Dla ciebie kasa ważniejsza i ponad wszystko. I właśnie takimi brzydzi się JKM i ja też.

Gość myszellina
A kto ci ciulu daje prawo żeby (po raz trzeci zresztą) mnie osądzać? Czytaj mnie ze zrozumieniem, to może zrozumiesz o czym do ciebie piszę miernoto. ** Zresztą kto ci broni być prezesem? A nawet górnikiem czy mechanikiem? - nie napisałam, że ktoś mi BRONI tylko, że JKM równouprawnienie sprowadza do poziomu robaka przepołowionego szpadlem robotniczym i NIE DOPUSZCZA w swoich założeniach kobiety do stanowisk kierowniczych czy typowo męskich :o ** jeśli uważasz za normę, że w domu ojciec i matka są gościem, a dziecko siedzi z opiekunką lub szlaja się po dzielnicy z jakimiś lumpami - a na podstawie czego wnosisz, hę kretynie? Proszę, zacytuj GDZIE coś takiego napisałam albo na podstawie KTÓREGO SŁOWA wywnioskowałeś taką bzdurę? ** bo masz już mózg wyprany do dna i nie wiesz co to znaczy być matką i wychowywać. - no to znowu fail, bo jestem matką i wiem doskonale co to znaczy wychowywać w przeciwieństwie do Ciebie kretynie (czy może się mylę? Jesteś matką? Wiesz co to znaczy? Z gazet i babskiego forum czy praktyki?) ** Dla ciebie kasa ważniejsza i ponad wszystko. - pozwolisz, że się powtórzę: a na podstawie czego wnosisz, hę kretynie? Proszę, zacytuj GDZIE coś takiego napisałam albo na podstawie KTÓREGO SŁOWA wywnioskowałeś taką bzdurę? ** I właśnie takimi brzydzi się JKM i ja też. - fantastycznie, szkoda, że nie brzydzisz się swoimi upodobaniami do przebywania wśród paru tysięcy kobiet na forum takie jak to, na którym notabene średnio chyba ci się podoba, skoro na każdym temacie jesteś taki zniesmaczony :D:D:D ps Może odpowiedz, zamiast spieprzać jak kundel z podkulonym ogonem, jak z 2 innych tematów, na których przyszło ci się skonfrontować z moją ripostą :) Konkretne odpowiedzi na powyższe pytania poproszę, czymprędzej 😴

Gość babeczki w kropeczki udaje
Wielkiego madrego a Jak kost mu odpowie riposta to podkula swoja kroki ogonek i spiertala. Zaden rozsadny facet nie spedza czasu na kobiecym forum. Mezczyzni maja lepsze zejecia;)

powracajac do tematu...my tak wlasnie zrobilismy,wyjechalismy z rodzina'obydwoje uczciwie pracowalismy,2 dzieci w przedszkolu,mieszkanie na kredyt,bo gdzie zyc?samochod tez na kreche,karta kredytowa,zeby latac na koniec m iesiaca i... nie wydolilismy, i dobrze nam tu gdzie jestesmy-gdyby jeszcze nie polskie dlugi w bankach,hehehe

Gość emonikta
Ja też uciekm własnie się dowiedziałam ile mam oddc do us za zysk z to ze marzłam na polu ze swieczkmi

Gość ten babeczki wcale
nieglupio prawi. Mnie sie podoba sporo jego wypowiedzi. Nie jest pieniaczem, jak wiekszosc z Was (rozumiem, ze zgorzknialych, ale to nie usprawiedliwia chamstwa), trzyma wlasna linie , jest do czegos przekonany, to potrafi to uzasdadnic, a jak ktos nie rozumie czy sie nie zgadza, nie musi zaraz skakac do oczu. Noooo, ale zapomnialam, ze gdzie Polakow 2, tam 3 zdania, nie potrafimy ze soba rozmawiac...

myszelina: Z takim poziomem wypowiedzi, prostaczko, to sobie znajdź kogoś innego do rozmowy. Może oni pomogą ci odreagowywać swoje kompleksy. Bredzisz na tym forum ile wlezie, pieprzysz totalne bzdury byle gadać, docinasz, wyzywasz (choćby mnie) na każdym kroku, rżysz jak 10-letnie dziecko i siejesz totalną wiochę. Gdzie ty się wychowywałaś? W bidulu?

Gość myszellina
hm... umie uzasadnić to, o czym pisze, mówisz? Czekam więc z niecierpliwością na odp na moje pytania w tym temacie, i w temacie o klikaniu w "pustą miskę", i w temacie o zasiłkach... No dalej Kropeczki, pokaż swojemu funclubowi, że się nie myli :)

myszelina: Z takim poziomem wypowiedzi i argumentacji, prostaczko, to sobie znajdź kogoś innego do rozmowy. Bredzisz na tym forum ile wlezie, pieprzysz totalne bzdury byle gadać, docinasz, wyzywasz (choćby mnie) na każdym kroku, rżysz jak 10-letnie dziecko i siejesz totalną wiochę. Gdzie ty się wychowywałaś? W bidulu?

Gość emonikta
PISAC NA TEMAT

Pusta miska to przecież syf i wyłudzanie kasy. Masz jakieś wątpliwości? I co ty w ogóle się czepiasz? Sama nic nie wnosisz poza pierdoleniem trzy po trzy w to forum, mózg masz jak orzeszek sądząc po twoim pieniactwie i bzdurnych tezach, a próbujesz mnie oceniać? Totalna idiotka.

Gość myszellina
Hahaha, no nie mogę, ja pierdolę :D:D:D Przecież to Ty pierwszy na mnie najechałeś! Kto pierwszy zaczął wyjeżdżać z tekstem, że osiągnęłam dno???? Kto napisał, że nie mam pojęcia o wychowywaniu dzieci i o tym, że liczy się dla mnie kasa???? :D:D Rozumiem, że fakt, że chciałam, żebyś uzasadnił brednie, które wyssałeś sobie z palca bo NIGDZIE TEGO NIE NAPISAŁAM czyni mnie prostaczką? :D:D I na tych dwóch wspominanych wyżej tematach, z których odszedłeś z podkulonym ogonem też?? :D:D Jesteś najzwyczajniejszymc w świecie chamem, który poza czubem własnego nosa nie widzi niczego i nikogo. Jeśli nie potrafisz uzasadnić swojego stanowiska tylko dlatego, że ktoś się z tobą nie zgadza - gratuluję mózgu, posiedź tu jeszcze dłużej a nie będziesz wiedział jak się nazywasz :) Jak to napisał ktoś dzisiaj o tobie "umiejętność obsługi komputera i googla nie czyni cię jeszcze inteligentem". Amen, żegnam ozięble ćmulu 🖐️))))))))

Gość myszellina
Nie pisałam idioto o pustej misce jako takiej tylko o tym, że wyzwałeś mnie od tych, która nie robi nic w realu. A jak wypunktowałam ci to, co robię - rozpłynąłeś się jak kamfora. Ale czego spodziewać się po takim imbecylu jak ty 🖐️

Gość ten babeczki wcale
nieglupio prawi. Mnie sie podoba sporo jego wypowiedzi. Nie jest pieniaczem, jak wiekszosc z Was (rozumiem, ze zgorzknialych, ale to nie usprawiedliwia chamstwa), trzyma wlasna linie , jest do czegos przekonany, to potrafi to uzasdadnic, a jak ktos nie rozumie czy sie nie zgadza, nie musi zaraz skakac do oczu. Noooo, ale zapomnialam, ze gdzie Polakow 2, tam 3 zdania, nie potrafimy ze soba rozmawiac...

Przyczepiłaś się jak psychicznie chora bo ośmieliłem się kiedyś wyrazić swoje zdanie i skrytykować oraz nazwać dziwkami kobiety, które zabijają dzieci będąc w ciąży i traktują młode organizmy ludzkie jak kawałek gówna które można zmiażdżyć, pociąć i spuścić w kiblu. I wieśniara z taką mentalnością rzuca się na ocenę i wyzywa drugiego człowieka. Jesteś naprawdę ostro jebnięta jeśli to twoja prawdziwa osobowość. I na tym koniec. Nie będę reagował na żadne twoje chore pyskówki i wyzwiska nigdy więcej. Nie warto gówna tykać.

Gość myszellina
Ahh, ja rozpierdalam temat. Pokaż gdzie i pokaż, że to ja. Co, smutaśne, że nie tylko ja mam cię tutaj za męskiego przegrańca z babskiego forum? :( Oj :(

Gość ten babeczki wcale
noooo, to wiesniara musiala go niezle "rozgrzac", babeczki, nie daj sie prowokowac, trzymaj fason

Gość myszellina
Przyczepiłaś się jak psychicznie chora bo ośmieliłem się kiedyś wyrazić swoje zdanie i skrytykować oraz nazwać dzi**ami kobiety, które zabijają dzieci będąc w ciąży i traktują młode organizmy ludzkie jak kawałek gówna które można zmiażdżyć, pociąć i spuścić w kiblu. Mylisz mnie z kimś innym frajerze, zrób sobie notesik z nickami albo co 🖐️

Co wypunktowałaś? Twój prowokacyjny, arogancki bełkot przetykany wyzwiskami typu "kretynie", "ciulu", "śmoku", itd. nazywasz argumentacją? Poważny człowiek ma wyjebane na tego typu dyskusję i nie pogadasz sobie ze mną bo dobrze wiem, że co nie napiszę to będzie dalej wyzywać i powtarzać slogany. Jesteś pusta i ograniczona jak psia miska którą popierasz. A co ty w życiu dobrego zrobiłaś dla kogokolwiek? Na czym się znasz? Poza pierdoleniem i drażnieniem ludzi. Jeszcze schowasz się za pomarańczką i tniesz wielką bohaterkę co chwila zmieniając ksywy. To się w pale nie mieści jacy debile i zakłamani, zacietrzewieni ludzie siedzą w necie. Wyrżnij w ścianę z byka to może coś pojmiesz, że to ty masz problem ze sobą, a nie ja.

Gość myszellina
Oczywiście teraz soczyście pomilczysz, bo dobrze wiesz, że mam rację :) Tak na marginesie - poprodukowałeś się w kilku postach wyzywając mnie od jebniętych, psychicznych, kretynek itp zamiast odpowiedzieć rzeczowo na pytania, które ci zadałam. Trochę jak prezes Jarek - zamiast mnie zmiażdżyć swoją inteligencją i błyskotliwością, wolałeś naubliżać (czym się tak przecież bardzo brzydzisz) :D idiota do potęgi 🖐️

ten babeczki: Panuję nad sobą. A jest jasne, że tej wieśniarze przecież tylko o to chodzi, żeby mnie sprowokować. Sama nie szczędzi podłych zagrywek, wyzwisk, chamstwa, itd. ale jak ja napiszę słówko mocniej to będzie to wytykać na forum cały rok z 10 ksywek naraz. Taki jest właśnie poziom tego typu wieśniar. I właściwie nie wiadomo o co jej chodzi. Łazi za mną pół dnia i pierdoli w każdym temacie od rzeczy.

Gość myszellina
CZYTAJ co się do ciebie PISZE to nie będziesz tracił energii na pytania, które produkujesz masowo 😴 Prosz, pokazuj dalej swój wyjebisty, w pytę stonowany styl :D 💤

Gość myszellina
A ty jesteś tak świetny, że panujesz nad sobą i wcale cię to nie rusza :classic_cool: a te kleksy pod twoim krzesłem przy biureczku to całkiem przypadkowa sprawa :classic_cool:

Gość myszellina
a przekonamy się? :classic_cool: dlaczego zniżasz się do mojego -tak rynsztokowego- poziomu? :classic_cool: powtarzam ci po raz piaty, że nie mam 10 nicków :)

Gość myszellina
jedynie prawik bez dziewczyny, to wiele tłumaczy :classic_cool:

emonikta: Wracając do tematu - każdy grosz wydany na ZUS to zmarnowana kasa, której nigdy nie zobaczysz. Ten proceder trwa od lat i JKM próbuje to uświadomić ludziom na ile tylko może. Co z tego, skoro prawie nikt nie rozumie tego co on mówi.