Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość herhjytkukyu

moja przyjaciolke obraza jej chlopak

Polecane posty

Gość herhjytkukyu

moja przyjaciolka chodzi z moim kuzynem. on ja od poczatku zdradzal , obrazal itp.. teraz niby wszystko bylo juz ok, ale gdy bylam na imprezie i jej akurat nie bylo dowiedzialam sie co on o niej opowisada.. mowi ze mu sie nie podoba , ze on z nia jest dla seksu, ze jak znajdzie lep0sza to ja zostawi.. a przy niej co on w ogole mowi do niej to porazka.. teksty typu "wynocha do domu, zaraz cie ustawie jak w zegarku". "ty nie bylam ze mna a dawalas mi dupy" i tak przy wszystkich , jak jest ona na imprezie to szantazuje ja ze jak nie wroci to z nia zerwie, a ona leci zaplakana.. ona nie wie , ze on ja obraza podczas jej nieobecnosci , ale nie wiem czy powiedziec.. bo kiedys tak zrobilam to sie na mnie obrazila o powiedziala ze to nie moja sprawa;/ wiec co robic.. ja wyjde na jakiegos kabla a ona zamiast na niego obrazi s9e na mnie ;/

Gość herhjytkukyu
tak mysle , ze poczekac az on z nia zerwie i jej wtedy wszystko opowiem, bo teraz i tak nic z tego, ona zakochana ..;/ zal;/

Gość herhjytkukyu
moze ktos sie jesczze wypowie...

Gość zakręcona bardzo
jeśli juz raz zadziałałas i ona nic nie zrozumiała tylko się obraiła na ciebie zamiast pomyślec ze moze masz jednak rację, to sobiie odpuśc dalsze proby na razie. Powinnas mieć czyste sumienie, już wcześniej probowałas cos zrobić. Widocnie ta dziewczyna świata poza nim nie widzi i nie przetłumaczysz jej nic. Może kiedys sama otworzy oczy.