Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IP do zmiany

Jak zmienic IP???

Polecane posty

Gość IP do zmiany

Jakim sposobem mozna zmienic sobie IP?? Czy sa jakies anonymizery w necie przez ktore mozna sobie zmienic IP wchodzac na dana strone?? Zna ktos takie strony gdzie jest wiele IP do dyspozycji??

Gość z cyklu Porada Babeczki
chwileczkę, za moment wypowie się ekspert :classic_cool:

Gość Nie wiem nikt jak zmienic IP
???? Na pewno sie da jakos to zmienic zeby wejsc na strone z innym Ip....

Gość ja mam internet
Z plusa i mam zmienne. Tzn. Po ponownym zalogowaniu jest inne,dzieki temu oglądam filmy na iitv bez limitu:-P. Neo i play też ma zmienne

Gość a jak ktos ma stale??
?? DLatego pytam bo potrzebuje zmienic do bramki sms i innych rzeczy gdzie nie chce mojego stalego uzyc.. Dajcie jakies strony przez ktore mozna wejsc z innym IP gdzie jest wiele ich do dyspozycji. Nie wierze ze nie znacie..

Gość dsfggtfew
Podejrzewam, że z konfiguracją TORa sobie nie poradzisz dlatego sugeruje użyć xB Browser, masz nawet link http://www.programosy.pl/program,torpark.html

Gość nic tam nie ma w linku
ja myslalemo jakiejs stronie przez ktora sie wchodzi na inna strone ze zmienionym IP.... Na pewno jest takie cos. Nie wiem co to jest xB browser....

Gość pomoze na bramke
bo na bramkach sa limity na IP np w plusie wiec zmienie IP i bede mial znowu nowy limit na smsy :D ale najpierw musze wiedziec jak zmienic to kurewskie IP no i na inne rzeczy potrzebuje zmienic IP a nei wiem jak... To moze ktos pomoc czy nie?? Bo juz pisze ktorys post z kolei przez pol godziny i nic nie wynika z tego :(

Gość ewfewrtfew
a wiesz co to google? :classic_cool:

Gość sciagam tego TORa
ale jak on dziala?? Czy przy kazdymuruchomieniu tej przegladarki bede mial inne IP??

Gość sciagam tego TORa
czy ktos mi powie czy zmieni sie IP przy kazdym uruchomieniu przegladarki TOR?? No i czy ona nie bedzie blokowac programu p2p??

Gość ewrfewrew
ściągnij xB browser i przez tą przeglądarke wysyłaj smsy, tak będzie najprościej...

Gość sciagam tego TORa
Czy ten xB browser to ma jedno IP tylko czy sie zmienia przy kazdym uruchomieniu na inne??? Moze mi ktos odpowiedziec???

Gość sciagam tego TORa
widze ze sie zmienia IP po kazdym uruchomieniu tego xB browser :D

Gość sciagam tego TORa
Chujowe te xB browser bo czat sie nie uruchamia w nim :( :( :( :( bez sensu taka przegladarka - ma wogole jakos malo opcji i wolno chodzi ale ze czata nie idzie otworzyc bo nie ma obslugi Javy ani Java scriptu itp......

Gość wfwefwfew
A po co ci proxy do czatu? :classic_cool:

Gość fafloczek
do tego służy proxy

Pisałem już, że w przypadku bramek i czatów proxy jest bezwartościowe. Wasze IP i tak nie jest ukryte - każdy poważny dostawca czatu potrafi je wykryć na wiele sposobów i robi to we własnym interesie.

Gość handalo
To wcale nie jest trudne, zobaczcie - http://wirtualny-wojownik.pl/jak-zmienic****Ale nie jest powiedziane, że w każdym przypadku to będzie na pewno skuteczne, nie u każdego to się da zrobić. Zależy jaki typ ip.