Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kala824842@tlen.pl

Proszę o dobrą rade i pomoc. Wybór studiów i zawodu

Polecane posty

Z góry przepraszam za to że poruszam problem który zapewne wielokrotnie się tu pojawił. Jestem trochę zagubiona i trochę przestraszona ponieważ kończę ostatni rok nauki w technikum agrobiznesu i muszę podjąć decyzję co dalej?.. Sądzę że jednym z kilku zawodów jaki by mnie satysfakcjonował jest praca nauczyciela przedmiotów zawodowych w technikach. Chciałabym studiować zarządzanie ze specjalnością marketing na WSZIB lub Zarządzanie w agrobiznesie na Akademii Rolniczej a następnie lub w trakcie zrobić kurs pedagogiczny. Dlatego mam kilka pytań.. Czy studia które wybrałam są odpowiednie do nauczania np ekonomi marketingu zarządzania przedsiębiorczości czy polecacie jednak coś innego? Jak zrobić kurs pedagogiczny?Czy mogą go zrobić jeszcze podczas studiowania? jakie studia wystarcza mi do nauczania w technikum(licencjat czy magister? No i na koniec czy nauczyciel to dobry zawód? Proszę o poradę i z góry dziękuje za odpowiedzi:)

Gość rklrgr
nauczyciele licho zarabiają

pestycyd28 nie decydowac ..może lekko naprowadzić.. Chce tylko zapoznać się z opinią innych ludzi . Być może ktoś miał podobne dylematy i da mi dobrą rade.Debilem jesteś Ty skoro nie umiesz czytać ze zrozumieniem(nie jestem studentką)