Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erererrrr

MÓJ FACET MI WCZORAJ POWIEDZIAŁ...SZOK!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość erererrrr

jechaliśmy pod wieczór na cmentarz z boku jechał rowerzysta z niesprawnymi światłami mój mówi pattrz tylko a potem dziw że same wypadki po czym powiedział że sam kilka lat temu portącił rowerzyste w tym miejscu pytam co z nim sie stało?a on mówi że nie wie bo odjechał na to ja że może nie żyje albo jest kaleka a on że nic w gazetach nie pisali więc nic mu nie było dodam że w tamtym miejscu stoi pare krzyży

Gość jhgfytr
powinnas isc z tym na policje

Gość erererrrr
mówił to jak nigdy nic jestem w szoku nie wiem co mam myślec

Spoko:)Pełen luz:P Z kim Ty chodzisz dziewczyno?Nie dosc ze potracił, nie sprawdzil czy ten ktos żyje to jeszcze mówi o tym jak o wczorajszym obiedzie SZOK

Gość jhgfytr
powiedz mi czy on ma wogole sumienie?? jak mozna odjechac i zostawic na pastwe losu osobe potracona moze ten ktos mial problemy ze zdrowiem???????moze zdychal a ten sobie pojechal wes jaki frajer wgl moim zdaniem powinnas isc na policje a jezeli ty tego niecchcesz zrobic to poprostu popros kogos zeby to zrobil niepowinnas tego bagatelizowac a co jak ciebie niedaj bozekiedys potraci?? tez cie zostawi???

Gość erererrrr
mówił że sie nawet nie rozpędził bo wyjeżdzał z cpn-u nie pytałam dalej może jeszcze z nim porozmawiać to mój mąż mamy małe dziecko też myślałam o pójściu na policje

Gość jhgfytr
noto lepiej idz na ta policje co z tego ze sie nierozpedzil nietrzeba sie rozedzac zeby zabic

Gość erererrrr
czemu na mnie najeżdzacie?przecież to nie ja kogoś potrąciłam sama jestem w szoku

Gość buahahahahahaha
i co policja na to? Jak można kogoś ukarać skoro ofiary brak?

Gość erererrrr
to prowo

Gość jhgfytr
nikt tutaj na ciebie nienajezdza sama niewiedzialabym co zrobic szczerze mowiac,,,ale na ta policje bym poszla niepokazesz ze jestes frajerka co donosi, ale takie rzeczy naprawde trzeba zglosic

Gość doaj_do_ulubionych
ciesz sie ze twoj tam nie stoji:-P gratki faceta

Gość sdfgdsasdfgfdsadf
postapil bardzo zle ale co to da ze teraz by poszla n apolicje? po paru latach? bez sensu, tylko problem

Gość maczo panczo
przestańcie przesadzać i wymyślać nie wiadomo co może widział jak sie podnosi albo coś w tym stylu lepiej z nim pogadaj może to było nic groźnego w innym razie możesz tylko kłopotów narobić robiąc z igły widły