Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmciammmm

ŻAŁOsne to

Polecane posty

Gość mmmciammmm

ilu z was to yyebani heterycy? jesteście żałośni, bardziej obleśni i zboczeni od homo czy bi...rzygać mi się chce jak czytam wasze odpowiedzi typu,,jak zrobisz mi loda,,lub ,,która chętna na mojego grzyba?,,....

Gość qrwa wszystkie nicki zajęte...
teraz to nic nie mają do powiedzenia;)

Gość no dobra ale
dlaczego heretycy? co to ma wspólnego?

Gość aha ii ach
usciślij, kogo masz na mysli. czy heteryków, czyli ludzi heteroseksualnych, czy ci sie zrobiła literówa i masz na mysli heretyków, czyli odstepców od religii. I dlaczego akurat zrobienie loda jest wyznacznikiem i w jednym, i w drugim przypadku, bo nie kumam. :D

Gość mmmciammmm
mam na myśli heteroseksualnych facetów że tak piszą tu na tym forum i heteroseksualne dziewczyny że sie godzą na takie znieważenia-jesteście pierdolniiiiiijete,zachowujecie się jak dziffki nie broniąc się przed takimi słowami,a tak wogóle to mam na myśli że każdy twierdzi że homo lub biseks jest obrzydliwy i wogóle zboczony a tu raptem sami faceci piszą o robienia loda i tego typu świństwach i kto jest bardziej obleśny?...masakra

Gość aha ii ach
hihi, myzlisz, że homoseksualni i bi nie liżą i nie robią lodów? :D

Gość mmmciammmm
wiem że robią i tylko to:) ale nie afiszują sie z tym w necie i nie wypisują zbereźnych tekstów do swoich wybranków

Gość bleeenierobcietegoswinstwa
zgadzam sie z autorka, az niedobrze sie robi. ale kurrwa co sie dziwic same prawiczki które przelewają swoje frustracje na klawiature