Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zołza:P

planowanie ciazy:)

Polecane posty

niestety nic nie wiadomo kiedy bedzie itd itd ja juz czekam 3 lata zacznie sie 4 rok jesli sie nie uda duzo przezylam juz wyplakalam i wycierpialam moja sisotra ma dwu miesaczna córe a za nie caly miesiac sisotra mojego meza rodzi synka wiec bylo mi bardzo ciezko gdy dowoedzialam sie o ciazy siostry a chwile potem szwagierki niestety jest to droga przez prawdziwa męke a jeszcze musze znalessc w sobie jeszcze odrobine sily chodz juz nie daje rady ale inaczej na to patrze juz przwyczailam sie do tego

to jest najgorsze jak ty chcesz i nic a najblisi tz twojego otoczenienia maja dziecko siostra mojego meza pod koniec listopada zeszlego roku stwierdzila za zacznie starac sie o dziecko a juz w styczniu byla w 7 tygodniu a maz sie dziwi ze na chrzciny nie chce jechac a po co jak to tak boli

moje obie siostry urodzily niedawno dzieci,2 tyg temu a druga 7 miesiecy.Wiem ci czujecie.

Gość mama również planująca
Witajcie, pisałam tu wcześniej. Panterko tak to przykre, jak się chce a niemoże. U mnie w rodzinie szwagierka miesiąc temu urodziła, teraz znowu kolejna w ciąży. 3sasiadki też dopiero co urodziły a ja dalej nic...

no my chcemy podejsc do 1 iui juz w grudniu i zobaczymy w listopadzie idziemy z kolejnymi wynikami badan czeka mnie jeszcze jeden test na wrogosc sluzu i podejscie do inseminacji troche jeszcze tego jest tych badan a u nas koszt samego zabiegu to 800 zl + leki

Gość K@mika
Cześć dziewczyny, z mężem się staram prawie od roku (11 miesięcy) i na razie nici... Wierzę, że w tym miesiącu się uda

Postanowilam kupic dodatkowo testy owulacyjne,moze juz przyszedl czas aby czyms sie wspomoc. Dzis widzialam kobiete w ciazy i nie moglam sie napatrzec,jak ona pieknie wygladala.Pewnie pomyslala ze jestem wariatka.