Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LEMI

MAMY DZIECIAKÓW Z SIERPNIA 2011

Polecane posty

CZY JEST NA FORUM JAKAŚ MAMA 2 MIESIĘCZNEGO SZKRABA

Witam moja coreczka jest z 12.08.2011 godzina 16:05 waga 3400 i 54cm Apg 10,cc

Gość kropka2311
Moj synek urodzil sie 7.08.2011

Ja karmie naturalnie i tak planuje do 6mc zycia tylko mleko moje. Chociaz kusi mnie mm na noc,tak zeby troszke pospac ;) A dzieci jak?Moja juz bardziej rozmowna grucha na calego smieje od ucha do ucha i reaguje na zabawki nad lezaczkiem,kocha ogladac na wspolnej i kiedy nosi sie ja pionowo i lubi lezecz na brzuszku.Jest bardzo ciekawa swiata,interesuje ja wszystko co sie dzieje :)

mój synek podobnie choć na wspólnej jeszcze nie ogląda:):) pięknie trzyma główkę i od jakiegoś czasu faktycznie jest bardzo rozmowny:) ja niestety karmię mm ale też nie pośpię w nocy bo jest głodomorem wypijał 120ml co 4 h a od wczoraj musiałam mu zwiększyć na 150 bo był głodny po 3h i bardzo płakał

Tak tylko na tym forum dziewczyny sa juz ze soba dlugo poruszaja rozne tematy i nieco glupio tak wpadac i nagle o siema co tam :)

kiedy byłam w ciąży rozmawiałam z dziewczynami z tego forum są bardzo sympatyczne ale faktycznie to już zgrana grupa i rozmawiają na własne tematy

myslalam ze karmiac mm mozna troche pospac. No ja na kp tez tak sie budze co 4 godziny,juz blizej jak dalej z tym spaniem w nocy Jak ma na imie Twoj synek?

Gość nie mieszkam w polsce
moja córeczka urodziła sie 16go sierpnia

myslalam ze karmiac mm mozna troche pospac. No ja na kp tez tak sie budze co 4 godziny,juz blizej jak dalej z tym spaniem w nocy Jak ma na imie Twoj synek?

No wlasnie poruszaja tematy juz typowo takie osobiste wiec nie ma co sie wtracac A powiedzcie mi jak sie czujecie w roli mlodych mam?jak dajecie sobie rade? No i cos o dzieciach :) Kiedy dowiedzialyscie sie o ciazy? ja 15.12.10 zrobilam test

ja jestem najszczęśliwsza na świecie jak patrzę na mojego synka choć nie ukrywam że bywam też bardzo zmęczona i czasami brak mi cierpliwości szczególnie jak maluch marudzi i niczym nie mogę go uspokoić ale takie chwile zdarzają się rzadko:)

no wiadomo ale pewnie usmiech synka ci to wynagradza hehe dobrze ze zalozylas taki topic mozna sie wesprzec:) a teraz ide ja uspic ale wroce:)

ok mój śpi ale zaraz obudzi się żeby zjeść

Gość nie mieszkam w polsce
jakos trzeba sobie radzic, choc czasem mała daje nam w kosc. karmie piersia, odchodze od dokarmiania mm bo na poczatku nie mialam wystarczajaco duzo mleka. teraz tez pisze jedna reka a mała wisi mi na piersi.

mojego maluszka zabrała babcia na spacer mam chwilę na relaks:)