Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krecik ona

niezobowiazujacy mail

Polecane posty

Gość krecik ona

podpowiedzcie mi jak mozna napisac niezobowiazujacego maila do kogos kogk znamy z pracy , widzimy dosc czesto gdzies na korytarzu no i ten ktos bardzo nam sie podoba:)

"lubisz anal?" ja bym proponował początek na fejsie a jeśli to niemożliwe, napisać maila o treści "hej, chciałabym cię poznać. Może kawa?"

Gość re_...
może jakoś delikatniej :D Chciałam kupić sobie narzutę na łóżko, a wiem, że masz dobry gust i lubisz pissing tak jak ja

Gość pram
a niemogłabyś uśmiechnąć się do niego gdzieś na korytarzu i powiedzieć np : ładna pogoda :)

Gość fcdsfds
wydaje wam sie ze takie teksty za smieszne a prawda taka ze sa oblesne i wiesniackie i zboczone

Gość tyszankawodziannka
przecież te teksty to żarty:D Ja bym napisała, zawsze lepiej dostać kosza w sieci niż na żywo. Aj, najwyżej nie odpisze. A tak, możesz mu zawsze coś żartobliwego napisać:) Tylko nie ciągnijcie tego flirtu mailowego długo! Przerzućcie się na live:D

Gość pram
tak , to świetne żarty , maja tylko jedną wadę - nie są śmieszne :o

Gość pseudonima
odrazu zacznij w realu a nie w maile sie bawisz :/ w maile to sie bawi z człowiekiem o 100, 200 badz 1000 kilometrów od ciebie a nie obok ciebie w pracy...toz to załosne :o

Gość tyszankawodziannka
Zawsze wszyscy się wkurzają na tych naszych zboczeńców i podszywaczy, ale taka jest prawda, że oni świetnie rozkręcają topiki:P Spójrzcie na każdy poczytniejszy temat- pierwsze dwie strony są właśnie o jakiś bukakach :D:D:D A dużo osób potem wchodzi, bo widzi, że jest dużo odpowiedzi

Gość pram
ok , przyznaję ci rację :))

Gość kate666
możesz wyłać mu linka do jakiegoś ciekawego artykułu i napisać jakiś komentarz do tego, jeżeli wiesz czym on sie intereuje to jestes na plusie albo wyslac mu cos smiesznego, jakis dobry zart, i napisac ze tobie to bardzo poprawilo humor, niewiem, dziewczyno pomysl, jet 1000 sposobow

Gość cteative cc
hm... przez niezobowiązującego maila wysłanego do kogoś w pracy zaczął mi się romans.... ja pierwsza zagaiłam smsowo, a po kilku dniach on mi wysłał na maila piosenkę.. także wyszło spontanicznie - zanim chyba ja czy on zdązyło pomyslec, jakto sie moze skonczyc.. wniosek: jak ktos jest nami zainteresowany - wszytsko jedno co npiszesz,co wyslesz.. samo powinno sie potoczyc..