Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćku86

Jak stać się bardziej pociągającym dla własnej kobiety?

Polecane posty

Gość maćku86

Jak stać się bardziej pociągającym dla własnej kobiety? Oczywiście golenie, prysznic, perfumy to podstawa. Preferuje też ładną fryzurę, lekko postawione włosy. Lecz co jeszcze może wpłynąć pozytywnie na to by moja kobieta jeszcze bardziej mnie pragneła? ;)

Gość maćku86
Może ktoś coś doda ?:)

Gość maćku86
Bo takie jak twoje odpowiedzi mnie nie satysfakcjonują.

Przede wszystkim stan się atrakcyjny dla innych kobiet. Nic tak nie podnosi mężczyzny w oczach kobiety jak odrobina konkurencji. Nigdy nie napraszaj się o seks, to żałosne. Uwodź, oczarowywuj, zdobywaj a odmowę przyjmuj z honorem. Znajdz sobie elegancka pasje - stań się znawca wina, węgierskiej kuchni albo średniowiecznych narzędzi tortur. Pozwol jej być feministką kiedy ma na to ochotę, ale pozostan dżentelmenem. Nie traktuj tych rad jak wyrzeczeń, ale jak lokatę na wysoki procent ;)

Gość don_hihot
Trzeba naprawdę niewiele ... Należy tylko zmienić: - fiata zielonego na Porsche czarnego - mieszkanie na Ochocie na apartament w Mariocie - citizena starego na rolexa nowego - ciuchy tanie na markowe ubranie - posadę biurową na prezesurę etatową - urlop na Mazurach na wycieczkę po Szwajcarskich górach - jajecznicę na śniadanie na truskawki w szampanie - w Biedronce zakupy na Paryskie wygłupy - prezenty urodzinowe na kolie diamentowe - sex raz w miesiącu na igraszki bez końca ...

Gość macku sluchaj
nei nei jestes WIELKA. :) lepiej bym tego nie nazwala:)

Gość nnnnastal dzionekkkk
Mnie najbardziej smieszy jak faceci z zakolami stawiaja sobie wlosy na zel dzieki czemu wizualnie staja sie jeszcze rzadsze. Jest to zjawisko nagminne u facetow nie tylko w Polsce. Jesli stawiasz wlosy na zel upewnij sie najpierw ze sa odpowiednio geste.

nei i aby miał lekko wyuzdany dowcip ;) eeeeechh mnie to twardziele pociagają :classic_cool:

Gość H10
czesc vee :)

Taaa dla kobiet najwązniejsza jest kasa....BZDURY Nie dla wszystkich Dla mnie to podności atrakcyjność: -ładne ciało - wyćwiczone, zadbane - ale bez przesady - mięśniak odpada -romantyczne gesty świadczące że dla niego jestem wyjątkowa -czułe słowa, komplementy, szacunek,zainteresowanie moją osobą