Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaluni_a1987

Dziewczyny pomozcie,bo odchodze od zmyslow :/

Polecane posty

Gość Aaluni_a1987

2tygodnie temu mialam termin miesiaczki ( spozniala mi sie 10dni ).5 dni temu kocham sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia.Dzis rano dostalam okres a wieczorem juz wyglada jakby sie konczyl:/ praktycznie wogole go nie ma.Czy ktoras z Was miala kiedys taka sytuacje??Bo chyba,zeby stwierdzic,ze to ciaza to troche za wczesnie?z gory dzieki za odpowiedzi :( 🌼

Gość koko2202
skoro spoznia ci sie 10 dni a spaliscie 5 dni temu to nie moglas 5 dni temu zajsc w ciaze... spozniac moze sie z wielu powodow, mi najdluzej spoznial sie 3 tyg i co smieszniejsze ze myslalam o ciazy tylko ze choroba jakas...

ja współżyłam dzisiaj. Od dwóch miesięcy biorę tabletki anty. W niedziele zrobiłam przerwę w braniu. Dziś współżyłam i zaczęłam krwawic. Dziś powinnam dostać okres ale go nie ma. Ma tylko kilka kropel krwi... Ale tego raczej nie można porównywać do twojej sytuacji. Miałam tak we wakacje. Dziesięc dni nie miałam okresu. Po soku paliła mnie zgaga, ciągle byłam zmęczona, Humorki i tak dalej i co? I do tej pory nie wiem co to było. Okres dostałam kilka dni później...

Gość Aaluni_a1987
Sorry troche zle to opisalam...2tyg temu mialam dostac.Kiedy odbyl sie stosunek spoznial mi sie juz 10dni.Problem w tym ze stosunek byl do konca :( czy to mozliwe zebym byla 5dni w ciazy i okres sie juz zatrzymal?:/:/

Gość koko2202
nie nie to jest niemozliwe. nawet jakbys zaszla to i tak okres mialabys bo caly proces zluszczania sie juz rozpoczal i jak mogl sie zatrzymac? ciaza jest mozliwa ale twoj terazniejszy okres a raczej jego koniec nie ma z tym nic wspolnego. zrob test jak skonczy ci sie calkowicie okres

Aaluni_a1987 to miałaś stosunek do końca i nie zabezpieczyłaś się?? A chciałaś żeby był do końca??

Gość Aaluni_a1987
Nie,nie chcialam...To bylo bez mojej zgody,ze tak powiem..zastanawiam sie czy nie specjalnie.Wiem,ze to brzmi glupio,ale co do tego zawsze mu ufal wiec nie wiem nawet co mu przyszlo do glowy,zeby tak zrobic :S

Gość koko2202
a jak przyjdzie co do czego to powie ci dowidzenia.. uwazaj nastepnym razem, pogadaj z nim, zrob test za pare dni, nie byly to dni plodne takze ja nie denerwowalabym sie

Gość Aaluni_a1987
Tym sie akurat nie martwie.Dalabym sobie rade i napewno nie zostalabym z tym sama.Wiadomo,ze jakby bylo to by bylo..choc nie takie plany mialam na przyszlosc :/ tak wiem wlasnie,ze to dni nie plodne wiec to chyba w recz nie mozliwe,zeby doszlo do zaplodnienia..ale wciaz niepokoj zostaje.