Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulana

Wizzair + karta pokładowa a numer dokumentu tożsamości

Polecane posty

Gość paulana

Robiac odprawe online wypelnilam wszystko tak jak trzeba. daty itp i rowniez numer dowodu z zaznaczeniem okienka ze to numer wlasnie dowodu, przycisk zapisz i co widze? pokazalo sie zamiast dowod osobisty cos takiego jak "inne", myslalam ze to ich system cos nie tak ale patrze na wydruk i przy moim numerze dowou jest nazwa Passport/Natl ID No.: i nie wiem teraz czy to sie tak zachowuje bez wzgledu na to co co sie przyciska czy to bedzie znaczacy blad ktory moze mi zrobic problemy na lotnisku? dzieki za pomoc

Gość paulana
na infolinie ciezko sie dodzwonic i z tego co sie dowiadywalam duzo placi sie za polaczenie

Gość poma rańcza
dowód osobisty to właśnie Natl ID (National Identification). Jak niby chciałabyś to przetłumaczyć na angielski :) Nic się nie martw, zaznaczałaś w rubrykach po polsku, a na wydruku masz już po angielsku

Gość paulana
A no masz racje tam jest National Identification :) aaaaah bo na wydruku jest Natl nie Nati i juz sobie pomyslalam ze to moze cos innego :) dzieki wielkie kamien z serca:)

Gość poma rańcza
luz leć i ciesz się wyjazdem, a nie pierdołami się przejmujesz :)

Gość paulana
minuta za infolinie to niecale 4zl :/ A denerwuje sie pomarancza bo jak lubie podrozowac tak boje sie niepotrzebnych problemow. Jeszcze tylko musze sie dowiedziec czy w nocy taksowki na PKP Gdansk stoja w okolicy:) bo oczywiscie o tej porze busa na lotnisko nie ma

Gość poma rańcza
no, ale ustaliłyśmy, że już wiesz o co kaman :) po wtóre z wizzairem nie ma raczej problemu, szczególnie na trasach wew UE. Kiedyś miałam na karcie podany nr paszportu, przyjechałam na lotnisko z dowodem, bo paszportu zapomniłam i było git

Gość paulana
hehe no to dobre :)