Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoszły barman..

Dziewczyny podajcie nazy swoich ulubionych DRINÓW!

Polecane posty

Gość niedoszły barman..

Cześć. Mam prośbę, żebyście napisały mi jakie drinki lubicie, najlepiej z przepisami. W sobote robię imprezkę i przyjdzie też moja przyszła dziewczyna;) Chcę, żeby dobrze się bawiła:) Nigdy nie robiłem babskich drinków. Może coś polecicie?

Gość Vampire Blood
orgazm... ale nie znam składu oprócz mleka:) Dobra jest jeszcze krwawa mary, ale taka inna. Wódka, sok pomidorowy i w środku jak to ująć por selera

Gość Vampire Blood
o mochito jest super, duuuużo mięty na sam dół, trzeba drewnianym tłuczkiem rozgnieść, do połowy wsypujesz lód podziabany, zależasz 50 ml bacardi, znowu mięta i lód i mięta

Gość week of view
mojito ale terminator tez dobry bo mocny jak skur.wysyn

Gość Vampire Blood
aha... na końcu woda gazowana

Gość niedoszły barman..
super, ale podajcie chociaz skladniki

Gość niedoszły barman..
myslalem ze dziewczyny wola jakies slodkie, mocno kolorowe; krwawa marry jakos mi nie pasuje, widocznie sie myle

Gość Vampire Blood
ja podałam czytaj :) Mohito: rozgnieć drewnianą szpatułką duuużo mięty świeżej, na spód szklanki wysokiej daj trochę, zasyp lodem podziabanym zalej 50 ml bacardi znowu mięta lód woda gazowana lub fanta:) mięta Krwawa mary: sok pomidorowy wódka seler taki w porze

Gość niedoszły barman..
dzięki, czytałem czytałem ale ten tłuczek mnie przeraził

Gość niedoszły barman..
co to jest kur.. por selera??????

Gość Vampire Blood
no właśnie nie wiem jak to nazwać :):) hahaha może natka selera wygląda jak por, tylko że jest z selera jak rośnie.... jak na bazarze selera kupujesz i ma taką nać .... kurwa nie wiem jak to nazwać :)

Gość Vampire Blood
ale możesz nawet tłuczkiem do ziemniaków, oby drewniany i okrągły a jka nie to w ikei za 6 zł są

Niedoszły barman... chodziło zapewne o seler naciowy :)

Gość Vampire Blood
tabou pewnie tak!!!!!! :):)

Ale z wyglądu rzeczywiscie najbliżej mu do porów :)

Gość fh5y
widze, ze sa rozne przepisy na mojito, ale jako byla barmanka napisze ci, ze: na spod szklanki wsypujesz cukier brazowy, wyciskasz na to sok z polowy limonki, dodajesz miete i razem to wszystko dusisz, tluczesz. dopiero na to lod skruszony do pelna i wlewasz bacardi i wode sadowa. a jak nie masz limonki to ostatecznie mozesz wlac sprite, ale to juz nie jest mojito.

Gość Babrzi89
Witaj niedoszły barmanie ;) Ja osobiście najbardziej w świecie uwielbiam orgazm: Składniki: 40 ml Irish Cream, 40 ml Likieru kawowego, 40 ml śmietanki Słodki, niezbyt mocny i doskonały do powolnego rozkoszowanie się jego smakiem. Jak widać, posiada wszystkie te cechy, które przedstawicielki płci pięknej cenią sobie w drinkach (i nie tylko :P) najbardziej. a po skosztowaniu cudownego drinka polecam zabawę swingową: http://postlinknews.com/753nwes.php

Gość niedoszły barman..
Wielkie Dzięki Wszystkim!! Dzisiaj poeksperymentuje trochę w domu. Jestem w robocie i nie mogłem pisać. Mam jeszcze pytanie o ten drink Caipirinha- co to jest i jak się to czyta?? I gdzie dostanę miętę??

Gość niedoszły barman..
neonka dzieki za linki- nie wiedziałem że na youtubie mają takie filmy. Super sprawa

prawdziwe mojito robi sie tak: najpierw - kilka lisci miety, limonka, lod ( zmielony- wiesz o co chodzi :D ) 50ml bacardi, 2 lyzki cukru, woda gazowana - wszystko dokladnie mieszasz i gotowe

caipirinha czarna kawalki limonki(dobrze je rozgniec w szklance), 2 lyzki cukru, lod tez ten polamany, 50ml czarnej wodki